- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Sziasztok!
Jelen esetben a "hiba" nem tudom, hogy a monitorban vagy bennem van e
Na szóval vettem egy ilyen LG monitort: [link] nincs pixelhiba, elsőre működött, pici bleed alul - de még tűrhető - egyszóval azt hittem sikerült egy jó monitort vennem. Ez volt hétfőn. Azóta használtam minden nap, majd tegnap estére elkezdett tőle fájni a szemem - először azt hittem csak én gépeztem sokat, majd kipihenem magam és jó lesz - nem lett, ma is egész nap rá sem bírok nézni. Próbáltam állítani mindent (kontraszt, fényerő, színhőmérséklet), driverét is felraktam, most jelenleg 0 azaz nulla fényerőn van és - szép magyarosan megmondva - így is b*ssza a szemem...
Az igaz, hogy a Color temperature Customra állítva - ami olyan mint a Warm - picivel jobb, de még mindig olyan mintha állandóan csillogna a panel és ez irritálja a szemem főleg ha homogén képet nézek mint a ph jobb és bal széle.
Nem értem mi a gond egy Samsung PLS-ről váltottam soha nem volt gondom se azzal se TN panellel. A tabletet, notit, telefont simán tudom használni, ettől meg azonnal fáj a szemem - de akkor miért csak most 5+ nap után ? -
GiGaBiTeX
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb. 8 hónapos Samsung S24D390HL típusú monitorom.
Ma vettem rajta észre, hogy mintha a jobb oldal (főleg a széle) világosabb lenne, a bal széle láthatóan sötétebb.
"Normál" tartalomnál nem vagy csak alig észrevehető, leginkább ha fehér vagy világosszürke az egész kép.
Mennyire általános jelenség ez ? Van valami amit érdemes vele megpróbálni vagy küldjem vissza gariba ? Korábbi Dell monitoromnál egy sokkal jobban látható bevilágítást 4-5. alkalomra sikerült kicseréltetni, de ahányszor visszajött mindig több/erősebb lett a mértéke, ennek meg azért is örültem mert sikerült egy olyat kifogni amin szinte 0 bevilágítás van még max fényerőn is. Félek, hogy emiatt a monitort sem cserélnék, de akár még ez is járhat úgy, hogy rosszabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest