- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
snake1977 #18564 üzenetére
SirKero: próbáltad másik hdmi kábellel is? Én első körben szereznék egyet kölcsön és kipróbálnám azzal is.
Azt nem írtam le,hogy amikor DVI-n keresztül próbáltam akkor is HDMI kábelen volt a VGA kártyával összekötve a monitor csak tettem rá egy átalakítót,hogy a DVI csatlakozóra rá tudjam kötni. Plusz tegnap előtt úgy nézett ki megjavult erre tegnap jött egy frissítés a windowsra és újra visszajött a hibajelenség
-
pit stop
addikt
válasz
snake1977 #18556 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Hiába világítottam rá, nem látszódik semmi, csak aminek kijelzőn kell lennie
A másikat pedig viszont nem tudom megtenni, mert nem is értek hozzá annyira, és olyan kicsi kulcsom sincs amivel szét lehetne szedni házát.
Használjuk azt hiszem így amíg lehet, aztán utána szervíz. -
Mikisys
őstag
válasz
snake1977 #13557 üzenetére
Elképzelhető, hogy nem megfelelő a kép felbontási és váltási-frekvencia beállítása ezért nem tudja, hogy mit csináljon a monitor. Ha előtte működött, akkor is lehet beállítási hiba, amit egyszerűen a PC-alap video beállításával ellenőrizhetünk,VGA kábeljén keresztül. Ha nem látni normális képet rajta, akkor irány a szerviz, vagy ismerős szakember, aki tud segíteni.
Üdv!
-
fero02
nagyúr
válasz
snake1977 #13561 üzenetére
Nem.
gepetto86: ha újak a lakók, akkor még lehet érdemes volna várni, míg kicsit összeszáradnak és akkor lehet, hogy apró kocogtatásokkal le lehet őket "rezegtetni" a kijelző aljára. Ha nem, akkor szét kell szedni a monitort, kijelzőt kivenni, megbontani és eltávolítani őket.
Drizzt01: még mindig nem tudni, hogy milyen készülékről van szó...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged