Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
válasz
Batman2 #5592 üzenetére
Ez az írás nekem is nagyon hasznos volt
Viszont az még nem világos, hogy a motorolaj mikor használatos, illetve hova kell pontosan nyomni?Egyébként a leírásotok alapján sikerült szétszednem a Taurust és egy Mehano-s mozdonyt is (csak egy csavar tartotta). Utóbbi kerekeit és áramszedőit letisztítottam és a tengelyen is elég zsírt találtam. Ennek ellenére kicsit döcög (motorhoz nem merek nyúlni, de keveset futott, így nem hiszem, hogy nagy kopás lenne ott), talán pont a motorolaj hiányzik neki. Taurus elég zárt, még erősen gondolkozom, hogy lehetne normálisan megtisztítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest