- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
YanezTTrain #2775 üzenetére
Gratula a sikeres bővítéshez !!!
Ez gyakran nekünk is így van, a forgóváza tartályok és a hosszú személy kocsik szeretnek kisiklani !
A a kocsik többségébe tettem egy kis olmot, lehetőleg minél közelebb a forgóvázakhoz és minél alacsonyabbra, hogy minél stabilabbak legyenek és ne ugorjon ki a kerék a gyengébb váltókon sem !
A kocsik alját, a forgóváz körül vékony, lapított ólommal pakoltam meg és lefestettem, a sínre feltéve a kocsit abszolút nem látszik és tényleg sokkal stabilabb, persze kissé megnőtt a súlya a szerelvénynek, úgyhogy egy mozdony így már nem tud annyi kocsit vontatni, de hát valamit, valamiért !Üdv.
-
jákob13
tag
válasz
YanezTTrain #2775 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest