Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitsou
csendes tag
válasz HornedReaper #7408 üzenetére
Rendeltem sincerity-től, és a szokásos 5%-os kupon benne volt a borítékban, de a fullnecz.com oldalra szólt. Rákerestem google-ben és csak ezt a topicot találtam ezzel kapcsolatban.
Meg tudom erősíteni, hogy a kettő ugyanaz. Rákérdeztem a fullnecznél chat-en, hogy mi a szitu. A covid alatti szállítási nehézségek miatt a főnök úgy döntött bezárja a boltot, és az illető egy kollégájával nyitotta a fullnecz oldalt, és még viszi a régit.
Ami végleg meggyőzött, látja rendeltem sincerityről és fullneczről is, és megkérdezte, hogy küldheti-e egyben a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz HornedReaper #7413 üzenetére
Azt akartam kerdezni sincerity muködik-e meg, de ez tisztázódott visszaolvasva. Viszont ez a vámolás rossz hír.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
veterán
válasz HornedReaper #7413 üzenetére
Ez szomorú
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz HornedReaper #7411 üzenetére
Előre is köszönjük, ez hasznos információ lesz itt mindenkinek
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
tahepa
senior tag
válasz HornedReaper #7408 üzenetére
-
kerekfej
addikt
válasz HornedReaper #747 üzenetére
Igaz extrém eset, de nem tudom egy ilyenhez mit szólnál?
Zsigi72
Az adapteres és adapter nélküli Kingston között kisker áron kb. 50Ft
Ha feljebb megnézed amiket ott linkeltem kiskerárakat és az mást mutat.Ahol raktáron is van az árgép szerint:
Kingston MicroSD+SD Adapter 16GB Class4 5389Ft
Kingston MicroSD 16GB Class4 4374FtSamsungnál lévő rengeteg tulajdonság kicsit túlzó, inkább marketing szagú a dolog, a feltüntetett sebességek is elmaradnak a valós értékektől.
Igen van benne marketing is bőven, de valós teljesítmény is van mögötte elhiheted. A második részét ennek a mondatnak meg nemigen értem.Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy van Kingston-ból is van olyan gyors és olcsó, de azt ki kell fogni és ritka.
Samsung 8GB Class6 eddig szinte minden esetben hozott 10MB/s feletti írási sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz HornedReaper #719 üzenetére
Tényleg csak én nem találtam a kinti honlapjukon. Ez már kicsit drága. Samsung, Transcend közül melyiket válasszam?
-
kerekfej
addikt
válasz HornedReaper #691 üzenetére
Írtam, hogy tapasztalat. Tehát ne formázz ha lehet!
-
kerekfej
addikt
válasz HornedReaper #689 üzenetére
Ezeket nem szabad (Flash alapúakat, például pendrive, memóriakártya) formázni az a tapasztalat, még SDFormatterel se célszerű. Csak törölni róla, meg lemezellenőrzőt szabad rajta futtatni. Ellenkező esetben csökken a kapacitása, lassul a sebesség, kevesebb írás-olvasási ciklust fog kibírni, előbb tönkremegy.
[ Szerkesztve ]
-
Zsigi72
aktív tag
válasz HornedReaper #560 üzenetére
De csak részben jobb.
A két teszt eredményeit figyelembe véve talán már könnyebb a döntés. -
TeeJay
félisten
válasz HornedReaper #499 üzenetére
2009 decemberben vettem ezt a 8 GB-os Sandisk SDHC Ultra II kártyát(C4 15MB/sec felirat)
ma lemértem ez jött kinem lenne rossz szerezni valami gyorsabb és 16gigás SDHC kártyát
aki tud infót adni melyik gyorsabb ettől az ne titkolja elMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
qdak
addikt
válasz HornedReaper #510 üzenetére
egyenlöre ügyködök, h megoldjam "2"gigásnak ha kész akkor irom h mit kell
olvasomஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
dropopi
aktív tag
válasz HornedReaper #503 üzenetére
Húúú, rengeteg ideig tart ez a teszt, iszonyat lassan dolgozik.
-
dropopi
aktív tag
válasz HornedReaper #503 üzenetére
Attól félek igazad lesz. Köszi a tippet, már fut is.
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #499 üzenetére
Találtam egy táblázatot sebességekkel:
[link]Most látom csak milyen nehéz jó szekvenciális sebességgel és 4K sebességgel is megáldott memkártyát találni