- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
fahrii #19150 üzenetére
Szia,
a mi macskánk is rendszeresen beáll mellém a zuhany alá. Illetve ha éppen nem, akkor az esti szokásos mosdását az enyémhez időzíti.
Jó, ha tudod, hogy a citrusok szaga a legtöbb macskát irritálja. Próbáld ki azt, hogy egy fél citrommal közelítesz az orra felé. Mi narancsolajat cseppentettünk a kanapé lábaihoz. Ha a pultfelugrálásra kitalálsz valamit, esélyes lehet egy Nobel-díj...
-
g.gergo
senior tag
válasz
fahrii #19139 üzenetére
Üdv! A széklet milyen állagú? Kenőcsös vagy kemény? Ha kemény, akkor váltás zaftosabb kajára. Ez mellett adjál neki napi 1-1,5 ml idegen sajtolt lenmagolajat. Ez természetes székletlágyító. Tapasztalatom alapján nagyon jót tesz neki. Emellett jó a rostban nagyon gazdag sütőtök is. Azt is adjál neki. Ha nem tudsz/akarsz sütni, akkor végyél neki sütőtökös-csirkehúsos/pulykahúsos baby ételt. Nekem a hipp-et és a univert szereti. Én ezekkel próbálkoznék, amég be nem áll neki rendesen a dolog. Én sajnos 1 éve csinálom ezt, m balesetes votl a cica, és széklet ill. vizelettartási zavarai vannak. De a fent leírtakkal mendzselhető a probléma.
-
Astroboy
őstag
válasz
fahrii #19139 üzenetére
Túl kemény a széklete, és az felsérti az erekkel sűrűn szövött bélfalat + erőlködik is miatta amiatt is lehet. Lehet nem iszik eleget vagy túl sok a száraz táp.
Próbáljatok egy ideig "szaftosabb" eledellel etetni lehetőleg a szárazat mellőzni kicsit, ha elmúlik akkor bingo, ha nem akkor lehet féreg is.. -
válasz
fahrii #18789 üzenetére
Nálunk a falon vannak a tv-k de nem igazán piszkálják a cicusok. Ez alól kivétel amikor a kurzort észreveszik, mert azt elnézegetnék órákig és néha le lecsapnak arra. Szerencsére nem nagy erővel. Szerintem ha tv a saját lábain áll azzal sem lesz gond, főleg ha a macsek nem fér be mögé amikor nagyobb és súlyosabb lesz.
-
arcsin
senior tag
válasz
fahrii #18789 üzenetére
Nálunk 2 cica mellett az 50 es TV 2éve életben van. Ha jót akarsz, ne rakj be cicás videókat. Arra tudnak vadászni, ugrani, de megtévesztő, mert egy ideig csendben ülnek előtte és nézik.
Pld. Nekünk néha mászkálnak előtte, de nem birják leverni seggel. Azért elég stabilan áll. Egy norvég erdei macska mellet lehet feltenném a falra -
Gaben92
őstag
válasz
fahrii #18789 üzenetére
Macskafüggő. Nálam már darabokban lenne mert felugrik a Yato.
A 27” Thinkvision monitoraimból egyet egy mezei dörgölőzéssel megindított a padló felé.
Ha nem akarod a falat fúrkálni, akkor az IKEA-ban van olyan médiaszekrény (BESTA széria) amire fel lehet erősíteni a gyári IKEA-s tartót ami olyan mint egy falikonzol és stabil mint az állat. Nekem olyan van otthon az 55”-es Sonyhoz és nem volt semmi gond mikor a macska a TV-n lógott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest