Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Mivel lehet leszoktatni erről? ...még egy macskával.
Egyébként majd kinövi.
Addig is ha szereti a lézer pointert, akkor érdemes egyet fellógatni a szoba közepére, hogy a szőnyeg szélére mutasson, majd megforgatni... Vagy 10 percig forog magától, utána meg a macska ezerrel. Ez pl kifárasztja ha nincs időd foglalkozni vele. Vagy egy másik kiscica...[ Szerkesztve ]
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Több macsekot is figyelek kajálás ügyében, és nagyon nagyok a különbségek köztük, akárcsak az embereknél. Az enyém pl. baromi sokat eszik, napi 3x befalja a kaját, ez kb az állandóan kitett szárazkaja+víz mellett, olyan másfél-két púpozott evőkanál konzervet jelent. De a másik macsek, az meg több szárazat eszik, és csak napi 2x eszik 1-1 evőkanálnyi kaját. Alig eszik a másikhoz képest.
Szüleim macskája meg még kevesebbet eszik, igaz sovány is, de nem azért mert nem ízlik neki a kaja, hanem mert ilyen alkat, ilyen anyagcserével. Brutálminimálevő, bár az enyém lenne ilyen"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
válasz nincsisbéla #7788 üzenetére
Csatlakozom a többiekhez, kb fél évesen tüzel, ezt észre fogod venni, nyávog ezerrel, fenn a segge,stb... majd vársz pár hetet, hogy lenyugodjon, majd mehet műtétre.
Én el..rontottam, mert egymás után 2x tüzelt, 1-2 hét elteltével, és ilyenkor drágábban műtenek. Persze éppen akkor vittem."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
Hát nemtom, a Furminator nekünk nagyon nem vált be, helyette ajánlom a szőrleszedő kesztyűt, ezt imádják a cicák, olyan mintha simogatnád őket, csak éppen ezerrel szedi is a szőrt, nagyon jó tényleg. Megtalálható a nagyobb bevásárlóközpontokban, Fressnapf stb..
-
Kloden
senior tag
Ilyen melegben jólesik a pihi.
-
Kloden
senior tag
A macsekomnak gombásodott az álla a doki szerint. Ami abban nyilvánult meg, hogy egyre feketébb lett a bőre, kis fekete pontok voltak mélyen a szőrében, egyre nagyobb területen. De ezen kívül semmi, nem viszketett neki.
Dokinéni mondta, hogy ha van Nizoral gombaellenes samponom akkor azzal mossam meg neki. Hát nem volt. De gondoltam - mivel fertőtleníteni kell - bekenegetem jóddal (Betadine). Kb egy hét alatt totál elmúlt neki. Csak azért írtam le hogy ha esetleg másnak is lenne ilyen gondja..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Köszönöm a macskák nevében is!
-
Kloden
senior tag
válasz radi8tor #7350 üzenetére
Ez a kép besz*rás
Én meg összedobtam egy videót a macskáinkról:
http://www.youtube.com/watch?v=NeOo4BdNfa8
A képek/videók adottak voltak, csak a történetet kellett kiötleni
A három macska sorrendben:
Kuszka, a talált félvak cica aki orosz katonát játszik, barátnőm cicája.
Pirinty, az újabb cica, az arab erőknél szolgál, anyumék cicája (megjegyzem, tisztára Ocicat! )
végül Mocsoki, az én talált cicám"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
köszönöm a válaszokat
-
Kloden
senior tag
Csokit szabad adni a cicának? Imádja, kiszedi a zacsijából is csak hogy nyalogathassa Rám ütött...
-
Kloden
senior tag
válasz radi8tor #7219 üzenetére
Maximum az agyával van valami baj, mindent kipróbál amit csak lehet, ilyen okos cicánk még nem volt! Nem eszi meg egyébként, csak tépked. Szerintem unatkozik kicsit, bár hiába játszunk vele, mindig Ő nyer, aztán meg szétszedi a játékát
Általában akkor csinálja ezt amikor megtorol valamit, a kis mocsok bosszúálló Ha rászólunk vagy lesöpörjük az asztalról akkor így bosszul."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
...a Ti macskátok is imád széttépni papírokat/dobozokat?
-
Kloden
senior tag
Pirintyemről pár kép:
Alszom az egyik szétrágott dobozomban (van még 2)
Fújok a fellátogató másik cicára (..félelmetes lehettem mert rövid időn belül eltűnt)
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
Maine Coon? tipp. Mindenesetre termetre brutálisnagy, vagy Berényimiki törpe
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, télire befogadtunk egy kiscicát, én csak Pókhasnak hívom...
Mint látjátok nagyon jól beilleszkedett, ezerrel játszik mindennel
Egyetlen gondom lenne, hogy sajnos 2 helyet tekint wc-nek. Az almot és az ágyamat. Hogy lehetne az egyikről leszoktatni? Ha lehet az ágyról"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Rettentő álmos, de aludni mégsem merő kiscicám! Nézzétek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest