- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
arcsin #20239 üzenetére
Akkor megnyugodtam!
Sajnos az én főnöknőm csak a lakásban meg a kertben bossy. Zavart már el 2x akkora kandúrt, mint ő.
Kinyitottam már párszor a kertajtót, érdeklődött meg minden, de olyan mint az Aranyosi, ő kulturáltan hátulról...(Nem, azért téglát nem dobál!
) Szóval, igazából b*szari.
Igazából tényleg félős (végig nyávogja és rettegi a kocsiban az utat, neki totál tortúra az éves orvosos karbantartós balhé is, ilyenkor megkérem édesanyámat, hogy jöjjön már el velem, nyugtatni) és borzasztó nehezen bírja a változást. Pestről elköltöztem, nagyon megsínylette csórit, például azóta csak hipoallergén tápot ehet, mert amúgy minden normális kaját kihány. (Pedig annyira cuki, amikor szétudvarolja magát, ha megérez vmi hasonlót, de már pórul járt szegény párszor.) Ezért én már csak akkor eszek hal alapú (amit SZERETEK) kaját, ha nem vagyok otthon, vagy ha sokáig a kertben bandázik.
Radiátor: Mondasz vmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest