Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Atomgeszi #27465 üzenetére
Köszi mindenkinek
A Purina One került végül a kosárba, vélemények alapján ez tűnt a legjobbnak. Majd, ahogy válogattam össze a többi dolgot, ráleltem a Bozitára, ami mégjobbnak tűnt, szóval végül a Bozitát rendeltem meg Lesz belőle 2 féle itthon, alutasakosból 1-2 havit szoktam csak rendelni, kipróbáljuk....
A Gourmet Gold-ot végül elvetettem, mert azt olvastam róla, hogy tele van ízfokozókkal, csak azért, hogy a válogatósabb macskák is megegyék. Na, az enyém nem válogatós, és nem hiányzik, hogy egy ízbombára szokjon rá, aztán meg ne egyen meg semmi mást Szerencsére nem válogatós, mindent is megeszik, ami elékerül.wwenigma: A Canin 10kg-os zacsijával nincs tapasztalatom, eddig 2x 400g-os zacsi volt itthon, az nem visszazárható. A legutóbbi a próbacsomaggal jött, de annak is még a fele megvan, azt ilyen időkre tartogatom, mint a mostani, amikor valami "baja van", vagy épp elfogyott minden más itthon. A Josera 10kg-osa visszazárható, tavaly decemberben rendeltem, eddig még semmi baja. A 10kg-os zacsinak a fele minimum elfogyott már, kb. 4-5kg maradt benne. Napi 3x szórt neki az adagoló, durván 70g/nap az adagja. Kivéve ha nem vagyunk otthon (vagyis nincs este alutasakos), akkor olyan 100-120g/nap. Számításaim alapján olyan 6-7 hónapra lenne elég.
Más:
Mint kiderült, a kisasszony ráunt a Joserára A 9 hónapja alatt nagyjából 10-12kg fogyott el belőle, úgy fest, a 10kg-os csomagból az utolsó kilók megmaradnak. Megeszi, vagyis eszik belőle, most sokkal többet kap mint 70g/nap, mert ugye nem kap alutasakost. Most nem is mérem neki mennyit kap, csak telerakom a tálját. Eszik belőle, de nem eszi meg mind. A hasmenés/hányást viszont nem ez okozza, szerencsére.
Annyira nem örülök neki, igyekszem még elszórni a maradék kilókat, valami mással összekeverve Viszont már leadtam tegnap a zooplus-os rendelést, nyilván nem raktam bele szárazat, mert még van otthon...Úgyhogy rápróbálunk a Concept for Life-ra, abból még a Maine Coon megfizethető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kés topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest