- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tsebacsi #27114 üzenetére
Akkor meg tuti a venti a baj, nálunk attól fél nagyon (pl a laptop hűtőm hangos, attól mindig fél ha bedugom, de egy idő után megszokja a hangját). A miénk extra halk, valószinűleg ezért sem fél tőle.
PhoenixK: A hámmal nincs baja. Rárakom (nagy nehezen, mert játszani akar vele, de nincs vele baja, ahogy a nyakörvvel sem), felkapom, kiviszem, lerakom, mászkál benne. Ezt sejtettem
csp01: Köszi! Amúgy nekem kell lefogni, vagy az orvos/asszisztens fogja? Azért kérdezem, mert félek hogy kiszabadul, vagy megkapja őket, ha fél, tud agresszív lenni, na meg még kismacska (lélekben, méretben és erőben nem) és sok mindent játéknak néz.
Akkor nálunk szerintem jó ha a szobában marad, max figyelni kell, hogy ne ugráljon magasra (vagy ne essen le). Hordozóba nem piszkít ilyenkor, ha egy éjszakára bent marad, vagy nem nyávog hogy engedd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest