Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz gergo5991 #26177 üzenetére

Na igen, ettől félek. "Segítség, a terápiás állatom depresszuiós lett! Ugrani fog!" :))

Egy is bőven elég belőle, még a ház köré is (sohasem volt egyszerre több állatom, nálam mind csak "kutya", "macska" néven fut, nem a törzskönyvezett nevén). De tetszése szerint jár ki vidéken a házból, mikor akar, így biztos talál más állatot (még a szomszéd nagytestű kutyájától se illetődött meg annyira, mikor egyszer átszökött, és én hirtelen majdnem nekiszaladtam, ahogy léptem ki egy melléképület ajtaján, ahol várt lihegve). Úgy tudom átmegy oda néha szétnézni, hátha van valami kaja (vagy csak úgy kíváncsiskodni). Ott sok az állat (nem követem naprakészen, de legalább 2-2 macska-kutya és van kisgyerek, aki szereti az állatokat). De mióta hideg van ritkán és rövid időre jár ki.

Most is a hátam mögött alszik, és nem tudom, hogy "álmában beszél", vagy "horkant" néha egyet. Macska tud horkolni? Legtöbbször ha hangot ad álmában, az inkább olyan, mint ha valami jót álmodna (ránézek és "mosolyog" zárt szemekkel).

Új hozzászólás Aktív témák