Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

Üdv mindenkinek! Rég jártam erre, egy kicsit visszaolvasgattam...
    Sajnálom a szegény megmérgezett cicust. :(
    A mi hógolónk részben ezért lett szobamacsek, és maximum sétálni megyünk ki az udvarra. Sajnos vannak jóakarók a környéken, akik tizedelik a macskaállományt. Igaz a szomszéd macskáira mi is haragszunk, mert valamelyik meglékelte a medencét.

Nálunk beindult a bujós időszak... napközben Golyó egyedül van otthon, mikor hazaérünk egyböl jön követelve a felvételt, simogatást, és a neki járó kajaadagot.
    3. napja pedig éjszakánként újra bekuporodik közénk az ágyba, mint kiskorában

A másik, remélem nem probléma, hogy találtam egy macsikörmöt leszakadva az ágyon egyik délután mire hazaértünk. Igazából csak a külső réteg volt. Ugye nem baj, hogy ez ''leszakadt''?

Tegnap esti sztori:
    egy mobilt teszteltem, és néztem, hogy normálisan lejátsza-e a csengőhangokat. A macsek feküdt az ölembe. Abban a pillanatba, hogy kinyomtam a csengést, felemelte a fejét és ''nyakkantott'' egyet. Ekkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Másodszor is elindítottam egy csengőhangot, lekapcsolásakor ismét ugyanazt a hangot adta ki. Ezután már kiváncsiságból indítottam harmadszorra a csengést, majd kapcsoltam ki. Újra ugyanaz a hang. Ismét elindítottam a csengőhangot, és hagytam, had szóljon, a cicánk pedig a csengőhangra kezdett elaludni. Ha abba hagytam, már reklamált is érte :) mi pedig majdnem megszakadtunk a röhögéstől...

R3ĐßuŁŁ - a 20 macska feldöntene. egyébként a miénk is ezt csinálja, és néha egyedül is elég ahhoz, hogy feldöntsön.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés