Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Üdv mindenkinek! Rég jártam erre, egy kicsit visszaolvasgattam...
Sajnálom a szegény megmérgezett cicust.
A mi hógolónk részben ezért lett szobamacsek, és maximum sétálni megyünk ki az udvarra. Sajnos vannak jóakarók a környéken, akik tizedelik a macskaállományt. Igaz a szomszéd macskáira mi is haragszunk, mert valamelyik meglékelte a medencét.
Nálunk beindult a bujós időszak... napközben Golyó egyedül van otthon, mikor hazaérünk egyböl jön követelve a felvételt, simogatást, és a neki járó kajaadagot.
3. napja pedig éjszakánként újra bekuporodik közénk az ágyba, mint kiskorában
A másik, remélem nem probléma, hogy találtam egy macsikörmöt leszakadva az ágyon egyik délután mire hazaértünk. Igazából csak a külső réteg volt. Ugye nem baj, hogy ez ''leszakadt''?
Tegnap esti sztori:
egy mobilt teszteltem, és néztem, hogy normálisan lejátsza-e a csengőhangokat. A macsek feküdt az ölembe. Abban a pillanatba, hogy kinyomtam a csengést, felemelte a fejét és ''nyakkantott'' egyet. Ekkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Másodszor is elindítottam egy csengőhangot, lekapcsolásakor ismét ugyanazt a hangot adta ki. Ezután már kiváncsiságból indítottam harmadszorra a csengést, majd kapcsoltam ki. Újra ugyanaz a hang. Ismét elindítottam a csengőhangot, és hagytam, had szóljon, a cicánk pedig a csengőhangra kezdett elaludni. Ha abba hagytam, már reklamált is értemi pedig majdnem megszakadtunk a röhögéstől...
R3ĐßuŁŁ - a 20 macska feldöntene. egyébként a miénk is ezt csinálja, és néha egyedül is elég ahhoz, hogy feldöntsön.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest