Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Én mindig Kingmax párti voltam, valahogy ez jött be nekem. Mivel nem tuningolok ki magasló eredményekre, csak annyira ami még érezhető és értelme van számomra, így nincs szükségem combosabb ramokra. Igaz most vagyok csere előtt és gondolkoztam valami más márkán, de meggondoltam magam és maradtam a kingmaxnál. 2x2 GB 1066MHz
. Kell már a frissítés. Kíváncsi vagyok vajon mit tudnak. Holnap lesz időm berakni őket a gépbe egy nagy takarítás keretében. De valószínűleg csak az időzítéseken tudok szorítani, ugyan is a lapom csak 1066MHz- ig kezeli a ramokat. Majd meglátjuk
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Kell már a frissítés. Kíváncsi vagyok vajon mit tudnak. Holnap lesz időm berakni őket a gépbe egy nagy takarítás keretében. De valószínűleg csak az időzítéseken tudok szorítani, ugyan is a lapom csak 1066MHz- ig kezeli a ramokat. Majd meglátjuk
.