- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKG
csendes tag
Egy PX shopban 50 dollárért tudtam vásárolni Buck 110-est, egyből hármat is vettem, már mindet szerető gazdának ajándékoztam.
Legendás modell, old school, masszív, ma már túlhaladott koncepció, mégis szerethető darab. Amerikai (USA) gyártás, a hozzá járó bőrtok mexikói, élethossz garancia, ébenfa markolat, réz baknik. Illesztése pontos, középen a penge mindháromnál, kiváló gyári élezés, szépen nyílnak (kétkezes). Kézbe véve jó fogású, nagyobb kezűeknek is. Nem egészen 50 dollár volt.
Ok, 420 HC, de szalonnára, kolbászra jó lesz.
Tipikusan az a kés, amit már lamnián is nézegettem, de amikor ott lógott előttem, nem tudtam nem venni belőle, másnap még kettőt megvettem, az összesen négyből, az utolsót egy havernak hagytam, mert szívem szerint azt is elhoztam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest