- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Pálinkafa felénk a szilvafa
Azok nőnek és teremnek szépen
De az almafákkal és a meggyel sincs semmi baj, azok is nőnek és teremnek szépen...
Én úgy tanultam gyümölcsfát ültetni, hogy minél nagyobb gödör, ez nálunk 40-45 centi mély max, mert olyan agyagpad van, hogy kézi erővel képtelenség feltörni... 10 centi trágya, 20-25 centi föld... ez után jöhet a fa, olyan magasságba, hogy az oltás teteje kilógjon a földből... A gyökérzet köré tömök földet, hogy minél jobban tömörödjön... Vannak "direkt ilyen célra kialakított üveg üvegeim", amiknek az aljja le van vágva... Az üveg száját kicsivel a gyökérzet fölé teszem, és úgy temetem be a gödröt, figyelve rá, hogy levegő ne legyen a gyökereknél...
Így tudom locsolni a fa tövét is, meg "külön" a gyökérzetet is...
Rendszeresen locsolok, nem csak a fákat, minden egyebet is, tavasztól őszig... -
Chris0321
veterán
Szerintem ilyen melegben akármilyen fának jól jön a plusz víz. A szomszéd előtt is tönkrement tavaly nyáron 3 meggyfa, pedig azok sem pár évesek voltak. Aztán egyszerre elszáradt mind, gondolom hőgutát kaptak mert locsolva nem volt egy sem.
Tavaly ősszel vettünk körtét, nekünk azt mondták kettőt kell venni, hogy jó legyen. Mondjuk ártani nem árt ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest