- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
totron #17762 üzenetére
Kicsik ( még kék volt a szemük ) voltak amikor egy ismerős jött hozzánk , felhívott , hogy az út mellett kuksol két aranyos kiskutya ( valaki ki dobta őket ) , mondtam úgyis csak egy öreg kutyánk van , hozza el , és hozta őket ( utánna fürdetés , védő oltások , féregtelenítés , minden megvolt ) a nagy hátsó udvarba kerültek , tyúkok , csirkék , sünök közé a párom foglalkozott velük sokat és nem bántották őket !! Később már egy évesek voltak amikor vettünk tíz kiskacsát , akkor megint a párom foglalkozott velük , mert nem bántották őket de élvezték, hogy ha mennek a kacsák felé azok rohannak mindenhová
, de megszokták őket is !
Áldott jó két kutya volt ( az egyik 13 a másik 14 évet élt , két éve ment el ) , ennyi az egész sün kutya barátság !
( Az egyik kutyám ami most van azt valaki kidobta a földeken és a sasok elég jól szét tépték , mert ő is még szinte szopott , elvittem állatorvoshoz altatás és hosszú seb takarítás és több varat, és ahogy meséltem , hogy hol találtam és mi lett vele , és viszem haza , csak a gyógyszerek árát kérte el , vannak még rendes állatorvosok ) !!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest