Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Panthera

üzenetére
						Ez mind szuper, ha teljesen új a terület, de ettől még kelleni fog burkolt táp előbb utóbb azt nem uszod meg, ha meg kihajtott a fű, más lehetőség se marad, szerves trágya granulatum, vagy folyékony lombtrágya, vagy vannak ezek az amazon bio vonalas lehetőségek nitrogén megkötésére, az még lehet érdekes. Amúgy meg burkolt táp, az egyenletesen hosszú időn át hat, nem kell annyiszor mókolni, permetezni ilyen lombkezelő dolgokat.
Én most dilemmában vagyok mert ma láttam, hogy jönnek a pajorok, de még nem akartam bevetni semmit ellenük, de úgy néz ki nem úszom meg a talajfertotlenitest…
Más
Akinek van pampafüve amit vissza kell vágni azt mivel teszi? Van két giga nagy fajtám 2m felettiek, bő 1 m széles atmérővel Cortaderia selloana, sövényvágóm egyszerűen nem viszi (van több pampa is de azokat simán viszi), minden tavasszal szívok elmegy vele 3 órám erre a kettőre… ez épp ma volt soron… arról nem beszelve könyékig tele vagyok vágásokkal miatta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
 - Linux kezdőknek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Jövedelem
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vicces képek
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - További aktív témák...

- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
 - Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
 - Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest