Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, most találtam-kerestem ezt a topikot, az érdekelne, hogy a város ahol lakok nem messze van egy jó erdő, szép fekete földdel + patakos rész (szóval állandó vízellátás), az érdekelne, szabad-e oda ültetni bármi féle növényt,bokrot,esetleg gyümölcsfát?
Mivel városi vagyok, nincs semmilyen kertem ahol kertészkedhetnék, és ez az erdő tökéletesnek tűnik nekem, valami gyümölcsöt esetleg zöldséget akarnék ültetni. Nyilván tilos az ilyen, sőt lehet még durván meg is büntetnének érte, de hát értitek, most ott van az a jó talaj + tiszta víz is hozzá, ha nem is most, de pár éven belül biztos valami vállalkozó megvenné és lakóparkot építtetne oda..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- votlage71: Kábel menedzsment
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Milyen routert?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest