Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
van valakinek csodacserjéje - kroton, croton - ?
úgy tudtam már idősen hozhat virágot, az enyém kb fél éves múlt mikor meglepett ( :
napokban vágtam le bő két hónap után, folyamatosan hozta a bimbókat, de leveleket emiatt hanyagolta, azóta már meg is indult két kis levélke
kettő cserjém van, a normál levelű hozott virágot, a másik a tölgylevelű, mindkettőt átültettem szintén napokban, a tölgylevelűnél az előbb vettem észre, hogy valami kibújt a talajból, 2cm körül lehet, virágnak tűniklehet hogy az ültető talajban volt valami magocska, majd kiderül
ilyen volt a normál levelű virága
és ilyenek most a növénykék az új "lakásukban", de egész jól tolerálták a kis ültető kotlát amiben nyáron vettem őket - száraz levegőt már kevésbé, de kezelésbe veszem őket -
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest