Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- leslieke farmerzsebe
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismerősöm szolgálati lakásban él, amit ő kapott a munkája mellé.
Ő is és a férje is oda vannak állandóra bejelentve.A férjével szeretne már rég szétmenni, de nem tudja kitenni a lakásból (és a férj nem akar menni, nem akar kijelentkezni), mert azt mondta neki a munkáltatója, hogy nem lehetett kijelentkeztetni a férjét a kormányablaknál a vészhelyzetre hivatkozva.
Tényleg igaz ez vagy a munkáltató valamit félreértett?
Ha így is van, ezen moratórium lejárta után a kijelentkeztetés már lehetséges?.
-
Mit tud csinálni? Elkéri a forgalmidat ellenőrizni kinek a nevén van az autó?
Így van: vagy igazolod hogy az autó a tulajé vagy elvitetik, amivel nincs is gond, az használja az udvart, aki itt lakik és fizet érte.Nekem azzal van bajom, hogy fizetek a lakás valamint a közös használatú helyiségek használatáért, ellenben diszkriminálnak a parkolónál azért, mert bérlő vagyok. Szerintem ez jogellenes.
.
-
Srácok, nagyon köszönöm, hogy próbáltok segíteni, de ez jogilag egy rohadt egyszerű eldöntendő kérdés csak: joguk van-e diszkriminálni engem azért, mert bérlő vagyok vagy sem? Igen vagy nem?
Már minden praktikát bevetettem 7 év alatt, de nulla eredmény, itt csak a jogi lehetőségek maradtak, ha van értelme, akkor fizetem az ügyvédi óradíjat, de ha nincs, akkor nem kezdek bele.
.
-
válasz bitpork #5244 üzenetére
Az ilyen vén K-k hadd ne mondjam miben partnerek...
[ Szerkesztve ]
.
-
-
-
Ugyanazt a lakás és a közös használatú részeket használom, mint a tulajdonosok, ezért nem értem, hogy a parkolókat miért is nem használhatom, ha kifizetem a bérleti díját?
A parkolók meg megvásárolhatók, hanem jelentkezési sorrendben bérelhetőek, de engem a listára se vesznek fel. Milyen alapon tagadhatják ezt meg?[ Szerkesztve ]
.
-
Adott egy társasház, ahol előírják, hogy az udvari parkolóhelyeket csak a tulajdonosok használhatják, a lakásbérlők nem (van havidíja is, mondtam, hogy a háromszorosát is kifizetem, de akkor sem engedik). Ezt megtehetik?
Hogyan? Bérlem a lakást, tehát jogom van használni a bejárati ajtót is, a folyosót is meg a pincerekeszt meg mindent, a parkolóhelyet miért nem, ha az is a társasházé és természetesen kifizetem?
[ Szerkesztve ]
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest