Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
válasz Hintalow #26632 üzenetére
Nem tünt fel, hogy t420s ugyan az a munkaügyi troll, aki Ságvári Endréhez hasonlóan (32 nevem volt) újabbnál újabb álneveken szokott a fórumokban (Prohardver, index) sopánkodni, "munkahelyi mártírság" témakörében?!
Ide a jogászosba is írt korábban, bár azokat már kitörölték, inkább csak a válaszok látszanak (pl. #21359, #21335).
Az "azonnali fáradt gőzös kérdesek"-topikból már kipenderítették, (amit kicsit meg is bántunk), mert akkorákat lehetett rajta röhögni!
Ami nem derült ki azóta sem, hogy fórumbéli hisztizései minek az elvonási tünetei?
-
mephi666
nagyúr
válasz Hintalow #26632 üzenetére
ez amúgy egy ördögi kör:
azért vannak ilyen munkáltatók, mert általában jó érzékkel megtalálják azt, akikkel meg tudják tenni, amit visszaélnek a helyzetükkel, hogy az adott munkavállaló szorult helyzetben van és félti az állását... örülnek a "hatalmuknak" és játszhatják a kiskirályt a szemétdombjukon... de ha emberükre akadnak, elég gyorsan véget érhet számukra a dal... nem tudom, mekkora vállalkozásról/bevételről lehet szó, de ha valaki annyira fillérb*szó, hogy képtelen az adott munkára +1 embert alkalmazni, hogy utána mindketten kivehessék a nekik törvény szerint járó szabadságot (esetleg táppénzre is mehessenek), akkor egy jó kis munkaügyi per szerintem könnyen kihúzná alóla a talajt"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
amargo
addikt
válasz Hintalow #21359 üzenetére
Fura, tényleg érthetetlen (észben tartom!), de itt még nincs kifakadás (csak félig meddig).
Az egyből fura volt, hogy a két személy azonos lehet, de gondoltam csak elfelejtette a jelszavát.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
coco2
őstag
válasz Hintalow #20769 üzenetére
Szia! Nem én válok. Jelenleg az "ismerős" tényleg nem én vagyok. És azt sem tudom, csak veszekedés-e, vagy tényleg válni fognak. Ha tényleg válnak, a következmények hatásai engem is érinthetnek valamennyire. Amennyi statisztikai előrelátás lehetséges, arról előre képben lennem hasznos lehet. Azért tettem fel a kérdést.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Hintalow #20400 üzenetére
a webkártyák meg hasonló bohóckodások feleslegesek, csak magadat szivatod vele/adsz érte plusz pénzt,
Nekem mondjuk ingyen van....
Amúgy had kérdezzem már meg, hogy a mobilos cuccból (saját virtuált használva) mennyi pénz jön vissza? Nekünk a két hitelkártyáról olyan 50k HUF jött vissza tavaly, amiből ha a 20k kártyadíjat és egyéb költséget levonom még mindig 30k pluszban vagyunk.
Ha a kártyát beteszem egy mobilappba akkor természetesen ugyanez a pénz, de mint mondtam, nekem nem nehezebb kártyával fizetni, mint mobillal.... Amúgy, ha nem érintéses a terminál, hogyan lehet a mobillal fizetni?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
inf3rno
nagyúr
válasz Hintalow #16201 üzenetére
Amennyire én tudom az elállás arra vonatkozik, ha megkapod a terméket, de nem tetszik, és visszaküldöd. Ez más, mert itt visszamondtam a rendelést, terméket nem kaptam, a pénzt mégis levonták. Megnézem majd az oldalukat jobban, hátha van valami rendelés törlése funkció, vagy bármi hasonló. Azért nem szeretem az ilyesmit, mert annak nincs nyoma szemben az email-el, de legyen, teszek egy próbát vele. Nem hiszem, hogy bármin változtatna.
Buliban hasznos! =]
-
mike1334
veterán
válasz Hintalow #6343 üzenetére
Mt. (nem focizunk )
103. § (1) A munkavállaló részére, ha a beosztás szerinti napi munkaidő vagy a 107. § a) pont szerinti rendkívüli munkaidő tartama
a) a hat órát meghaladja, húsz perc,.
munkaközi szünetet kell biztosítani.
(3) A felek megállapodása vagy kollektív szerződés a munkavállalók számára legfeljebb hatvan perc munkaközi szünetet biztosíthat.
Tehát nem kötelező ebédidőt biztosítania 4 órás munkaidő esetén.Mást a fizetésen kívül nem érint a részmunkaidő. Legalábbis munkajogi szempontból, viszont a kevesebb jövedelem rontani fogja a nyugdíjad megállapításánál az átlagkereset összegét. Ha a havi nyugdíjjárulék alapja pedig nem éri el a minimálbért, akkor csak arányos szolgálati időt fogsz szerezni.
Tehát gyakorlatilag az így kapott jövedelmed (mármint a másik fele), hátrányosan fogja érinteni a nyugdíjadat. Már ha egyáltalán be fog jelenteni, mert még az se biztos...
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest