- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Ok, valószínű rosszul tudtam, de...
Nekem azért vannak a sztoriból ilyen problémáim, mint amit említettem a garancialevél. Igenis kell a vásárlást igazoló számla vagy garancialevél (ami ma már kötelező legkésőbb másnap) az ügyintézéshez (lehet a samsunghoz nem, nem érdekel). Bármilyen szervizbe elviszel bármit, igazolni kell a garancia jogosultságot. Lehet hogy németből hoztad a vackodat, vagy akármi. Neki nem volt. Ez lehet a samsung hibája, megint specifikus samsung kérdés, normális esetben mindenhonnan elhajtanak, ha nincs garilevél vagy számla.
A bejelentés akkor sikeres, ha van egy munkalapszámod, hibajegyszámod, vagy bármi, visszaigazolás, hogy fogadták a panaszt, nem derült ki, hogy emberünk elküldött egy emailt majd csendben várt 3 hónapig, vagy mondjuk megvolt a visszaigazolás, és a megadott (közeli) határidőben nem jött senki, ezután csesztette őket és ez így ment 3 naponta 17 emailváltással vagy sem? Van bejelentési kötelezettség, és lenne elvárható utánkövetés vagy törődés az ügyeddel, hogy mi legyen
((nekem most rossz a kazánom, szerviz gondolkozik a hibán, 3 naponta emlékeztető emailt küldök, vagy hívom őket, hogy pörgessem a témát))
Azt sem tudjuk, volt-e ebben a 3 hónapban olyan, amikor jött volna a szerviz, de nem volt otthon, és azért halasztottak időt, azt sem, hogy a szerviz tapasztalta-e a hibát, vagy kimentek és épp akkor rendben volt a TV és nem találtak hibát?Szóval de-facto ez a "30 napon belül nem javult meg, akkor csere" ez nem áll meg, és olyan sincs, hogy én arról a szervizről rosszat hallottam, ők ne javítsák hanem cseréljék.
A korrekciót köszönöm, emlékeimben még 22-re az élt, hogy a törekedni kell volt érvényben. és pl nem számít bele a 30 napba az sem, ha harmadik fél miatt csúszik, pl alkatrészre vár. De ilyen alapon kb minden autó garanciális hiba teljes autócseréhez vezetne, mert az autóiparban teljesen hétköznapi, hogy egy garanciális hiba esetén a gyár dönt a beküldött adatok alapján a hibáról, majd központból küldenek alkatrészt, és tele az internet 3-4 hónapos garanciális autójavításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest