- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
közjegyzői szerződés kell, az illetékesek karon fogva mennek veled, és kirakják a bérlőt ha nem fizet, egész más a tulajdonlás esete, onnantól h az megszűnt, régi tulajnak semmi köze a lakáshoz, alap sablon szöveg:
"a kifizetés után a vevő viseli az ingatlan terheit, és hasznát is ő élvezi"
eleve ilyen szerződést nem értem minek írni, ott laksz még? oké, akkor fennmaradó x összeget addig nem kapod meg, amíg nem költöztél ki, amennyiben nem költöztél ki határidőre, a fennmaradó x összegből ennyi meg ennyi kártérítés jár vissza, az én ügyvédem ilyet nem engedett volna aláírni - nem mintha ilyet aláírnék ( : - -
ityam
őstag
az lbérlőt ha kirakná a tulaj akkor az tud sipítozni hogy nincs pénze hova elmenni és hát az utcára nem mehet mert méltatlan. Egy ember aki épp eladta a házát így tehát pénzhez jutott az nem mondhatja hogy nem tud hova menni mert nincs pénze, csak nem akar mert jobban megéri neki.
De azt ne kelljen megvárni az új tulajnak hogy a régi vegyen magának egy új lakást! így is úgyis valahova el kell mennie. Ha nem sajátba akkor béreltbe. Ha nem intézkedett időben a kiköltözés szervezéséről az ne az új tulajnak legyen már macera.
Én először valami határozott fellépéssel állítanék oda és szankciókat helyeznék kilátásba nem szépen beszél a régi tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged