Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• plömplöm

őstag

válasz Ariadne #1355 üzenetére

én nem találtam kitételt, hogy mi a "veszélyes" és mi nem az. a helyi rendeletet megnéztük, a szokásos 2 kutya, és 3 hónapig a kiskutyáik. csak erről nem volt idelinkelhetőm :) (az én szememben, tudom hogy ez úgy nagyjából egyforintost nem ér, de egy ilyen és ekkora jószág teljesíti a veszélyes kategóriát. egy kétésfél- és egy ötéves gyerek apjaként (a harmadik tervben) úgy voltam vele, hogy ha tényleg két ilyen kutyát fog tartani, akkor inkább eltűrök egy kőfalat a kertem végében, minthogy egy drótkerítéses gyerekkéz-átnyúlásos esemény eredményeit kelhessen kórházba vinnem. és akkor még bérszaporításról nem is volt szó...)
    de ez most egy mellékszál, a jelenlegi probléma a kerítéstéma.
    az ő területére csinálta meg az alapot, a régi kerítéstől 10-15 centire. amúgy volt egy olyan, hogy állítólag felmérette a telkét, éshogy neki járna tőlünk másfél méternyi rész. de erre ő nem tart igényt, akár írásban le is mond róla, ha beleegyezünk hogy tenyésszen. namost a régi kerítés vonala legalább 196x óta van ott, a szomszédaim azóta folyamatos tulajdonosok, elég furcsán néztek az emberre, pláne amikor bepróbálkozott azzal hogy mindentől függetlenül az elbirtoklás már nem élő törvény :) . semmi gond mondom, kérek egy másolatot arról a felmérésről. azóta egy hangot nem szólt ezügyben :DDD . lehet hogy ez most valamiféle bosszú, vagy nemtudom. szimpatikus ember, az öt szomszédjából legalább hárommal összerúgta a port (a másik kettőről nem tudok semmit, bár nem is érdekel).

Új hozzászólás Aktív témák