Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
Ariadne #1355 üzenetére
én nem találtam kitételt, hogy mi a "veszélyes" és mi nem az. a helyi rendeletet megnéztük, a szokásos 2 kutya, és 3 hónapig a kiskutyáik. csak erről nem volt idelinkelhetőm
(az én szememben, tudom hogy ez úgy nagyjából egyforintost nem ér, de egy ilyen és ekkora jószág teljesíti a veszélyes kategóriát. egy kétésfél- és egy ötéves gyerek apjaként (a harmadik tervben) úgy voltam vele, hogy ha tényleg két ilyen kutyát fog tartani, akkor inkább eltűrök egy kőfalat a kertem végében, minthogy egy drótkerítéses gyerekkéz-átnyúlásos esemény eredményeit kelhessen kórházba vinnem. és akkor még bérszaporításról nem is volt szó...)
de ez most egy mellékszál, a jelenlegi probléma a kerítéstéma.
az ő területére csinálta meg az alapot, a régi kerítéstől 10-15 centire. amúgy volt egy olyan, hogy állítólag felmérette a telkét, éshogy neki járna tőlünk másfél méternyi rész. de erre ő nem tart igényt, akár írásban le is mond róla, ha beleegyezünk hogy tenyésszen. namost a régi kerítés vonala legalább 196x óta van ott, a szomszédaim azóta folyamatos tulajdonosok, elég furcsán néztek az emberre, pláne amikor bepróbálkozott azzal hogy mindentől függetlenül az elbirtoklás már nem élő törvény. semmi gond mondom, kérek egy másolatot arról a felmérésről. azóta egy hangot nem szólt ezügyben
. lehet hogy ez most valamiféle bosszú, vagy nemtudom. szimpatikus ember, az öt szomszédjából legalább hárommal összerúgta a port (a másik kettőről nem tudok semmit, bár nem is érdekel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- PlayStation 1 / 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cipő topic
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest