Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
1Gigiásra
Nem csak 1.5 és 4Gigás van?
Szóval én nagyon szerettem, mert szépen szól, és elfért az ingzsebemben is. Negatívum, hogy kicsit halkan szól, mert valami európai hallásvédelmi akármicsoda miatt leszabályozták, ez azt jelentette, hogy a 25 fokozatból 22-23-an hallgattam, bár a feleségem szerint én ordíttatom a zenét, szóval lehet, hogy ez másnak már sok lenne.
Viszont a gyári fülest érdemes azonnal lecserélni, mert nem egy nagy szám. Mondjuk én ebben is elkapattam magam a KOS-al, szóval lehet, hogy az sem olyan rossz.
Ha nem piszkálod a lejátszás sorrendjét, akkor 10 óra körül tart ki az akksi. Ha állandóan piszkálod akkor olyan 6 óra.
Kezelése egyszerű.
De kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen routert?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 5 db PCI hangkártya
- Jbl tour pro 3
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest