- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steroid
tag
Hi all!
Büszke tulajdonosa vagyok egy ezüst Ipod mininek! Nagyin imádom, de ezt a véleményt más Ipod tulajok is biztosan osztjákMéretébe nem nagyobb mint egy hitelkártya, elég könnyű, ha nincs más a zsebedbe csak az ipod nem is érzed h. nálad van e
Rengeted kiegészítő program van hozzá amit nem a Apple csinált és még az Itunes -t sem kell hozzá használni, egyébként alapból kodolja az mp3makat de lényegtelen egy programmot untig elég használni a szinkronizáláshoz, és kezeléshez! USB2 Interfészen vagy Fireware Porton csatlakoztatható mindkettö benne van a dobozba alapból, és töltheted 220rol vagy ha rádugod a gépre akkor is tölti alapból. HA nincs USB2 öd visszafelé kompatibilis holott azt irta a használati h. nem
De egy hónapja még azzal használtam. Az akksija na igen, attól függ h. sokat Szkreccsel e a vinyó tehát ha folyamatosan keresgélsz a számok között, vagy mindig máshonnét nyomod a számot akkor olyan 5 órát bír ha egymás után mennek Playlistbe a számok akkor olyan 8-9 órát azér kibír, nem mondom h. mindig elég de hát ez van! Egyébként ügyes kis progival Winamp Playlisteket is simán lehet másolni a ''minire'' Nekem átlagba USB-n 4 mega/seccel nyomatja ami nem kevés
Még egy dolog ami olyan nagyon érdekes a fülhalgató minősége, most tudniillik h. Európába levan szabályozva a hangerő mert h. itt ez a Szabvány, és alapból maxon halgatva nem mindig elég hangos bár lehet én vagyok a süket már de mindegy, most kilehet venni belőle a korlátot és akkor olyan lesz mint Amicsba, de szerintem ezért halt be az első pár fülhalgatom amit Appleék szó nélkül cseréltek
De mindenesetre minőségbe lehetne jobb a füles mert már halottam jobbat, de ugye ez is azért van h. vedd meg 10 ezeré a jobbat, amit tényleg és jobb és azt is az apple csinálja, de normális körülmények között teljesen jó
Ennyi jutott elsőre róla eszembe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest