Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
1Gigiásra
Nem csak 1.5 és 4Gigás van?
Szóval én nagyon szerettem, mert szépen szól, és elfért az ingzsebemben is. Negatívum, hogy kicsit halkan szól, mert valami európai hallásvédelmi akármicsoda miatt leszabályozták, ez azt jelentette, hogy a 25 fokozatból 22-23-an hallgattam, bár a feleségem szerint én ordíttatom a zenét, szóval lehet, hogy ez másnak már sok lenne.
Viszont a gyári fülest érdemes azonnal lecserélni, mert nem egy nagy szám. Mondjuk én ebben is elkapattam magam a KOS-al, szóval lehet, hogy az sem olyan rossz.
Ha nem piszkálod a lejátszás sorrendjét, akkor 10 óra körül tart ki az akksi. Ha állandóan piszkálod akkor olyan 6 óra.
Kezelése egyszerű.
De kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 lemezes 1 kontrollerel + Elder Ring
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- Hajszálvékony ÉRINTŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 (10.gen Core I5 16Gb DDR 512Gb SSD) eladó!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő