- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Killer01 #5488 üzenetére
Tegnap egyből a szervízbe mentünk, elmondtam a gyereknek miket néztem végig, milyen oprendszerrel, hányféle driverrel, hol a hiba hol keressenek (ráment 2 napom). Amugy ha lett volna itthon skylake procim kicseréltem volna, hogy lássam gpu hiba-e vagy sem így be kellett vinnünk...
Az a szitu, hogy nem ők rakták össze a gépet (+5000-ért) hanem más (pl.: Én) Holnap majd lesz nemulass, elmegyünk érte a sráccal akié a konfig aztán... A honlapjukon csak a szállítással kapcsolatos költségek vannak más nincs... Nem tetszik ez az Aqua computer, lesz a vásárlók könyvébe is beírás stb stb stb Jó lesz a holnap
Vasarlaskor ugyen nem szoltak erről... -
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, már nem tudom mit tegyek, szomorú vagyok és dühös egyszerre...
Van egy új PC:
Gigabyte GA-H110M-H
Intel Celeron G3900 (HD Graphics 510)
4 GB DDR4 Ram
1 TB HDD
Frissen vásárolt Win8.1 Home licencWindows install rendben. Amikor a HD Graphics drivert telepítem vagy telepíti windows updateről elfeketedik a képernyő és úgy is marad. Reboot után is fekete a képernyő.Nem írja azt, hogy nincs jel, nem teljesen fekete, hanem a monitoron csak fekete szín van, egeret stb nem mutat.
Próbáltam az eszközt csökkentett módban eltávolítani (a drivereket is), legfrissebb drivert felrakni, a gigabyte honlpján találhatót felrakni, a driver cd-n találhatót felrakni és a legrégebbi 2015-öst is levadásztam már az intel honlapjáról, mindig ugyanez a jelenség fogad.Csökkentett módban az általános PnP képernyőnél van sárga háromszög felkiáltójellel. Ezt is tiltottam, töröltem, felraktam hozzá a monitor driverét. A videokártya driverénél nem írt ki ilyet, de eltávolítottam és töröltettem az illesztőprogramját is.
Jelenleg egy régi LG L1919S monitorral probálkozom (D-SUB only) de próbáltam már Dell 2216H-n is (ott is D-SUB on).
Itthon HDMI-vel is próbálgatom a TV-n, ugyanez van most mint írtam.Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? Ha eltávolítom az intel drivert, akkor a monitor is rendben és általános microsoft videokártya lesz belőle és van kép.
Ui.: BIOS is a legfrissebb.
Szeretném valahogy felvarázsolni a HD graphics drivert és működésre bírni a gépet...
Pls segítsetek mi lehet a megoldás!?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel ITX mini DH67CF alaplap pcie-val + processzor és hűtő
- Gigabyte Z390 UD V2 alaplap
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz HX318C10FK2/16 memória kit eladó.
- Kingston HyperX FURY 32GB (2x16) DDR4 3200MHz HX432C16FB3/16
- 3 hónapos - ASRock A520M-HVS + AMD Ryzen 5 3600 + 16Gb - számla, garancia
- Keresünk dokkolókat
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest