Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Energie X

őstag

válasz Killer01 #5488 üzenetére

Tegnap egyből a szervízbe mentünk, elmondtam a gyereknek miket néztem végig, milyen oprendszerrel, hányféle driverrel, hol a hiba hol keressenek (ráment 2 napom). Amugy ha lett volna itthon skylake procim kicseréltem volna, hogy lássam gpu hiba-e vagy sem így be kellett vinnünk...
    Az a szitu, hogy nem ők rakták össze a gépet (+5000-ért) hanem más (pl.: Én) Holnap majd lesz nemulass, elmegyünk érte a sráccal akié a konfig aztán... A honlapjukon csak a szállítással kapcsolatos költségek vannak más nincs... Nem tetszik ez az Aqua computer, lesz a vásárlók könyvébe is beírás stb stb stb Jó lesz a holnap :))
    Vasarlaskor ugyen nem szoltak erről...

• Energie X

őstag

válasz Killer01 #5486 üzenetére

Megvan a hiba. Tegnap visszavittük az Aqua-ba. Processzor hiba, kicserélték, szerdán megyünk érte. Meg persze legombolnak 6000Ft-ot (amit nem értek mert pénteki vásárlás 3 munakanapon belül vagyunk...)

• Energie X

őstag

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem, már nem tudom mit tegyek, szomorú vagyok és dühös egyszerre...

Van egy új PC:
    Gigabyte GA-H110M-H
    Intel Celeron G3900 (HD Graphics 510)
    4 GB DDR4 Ram
    1 TB HDD
    Frissen vásárolt Win8.1 Home licenc

Windows install rendben. Amikor a HD Graphics drivert telepítem vagy telepíti windows updateről elfeketedik a képernyő és úgy is marad. Reboot után is fekete a képernyő.Nem írja azt, hogy nincs jel, nem teljesen fekete, hanem a monitoron csak fekete szín van, egeret stb nem mutat.
    Próbáltam az eszközt csökkentett módban eltávolítani (a drivereket is), legfrissebb drivert felrakni, a gigabyte honlpján találhatót felrakni, a driver cd-n találhatót felrakni és a legrégebbi 2015-öst is levadásztam már az intel honlapjáról, mindig ugyanez a jelenség fogad.

Csökkentett módban az általános PnP képernyőnél van sárga háromszög felkiáltójellel. Ezt is tiltottam, töröltem, felraktam hozzá a monitor driverét. A videokártya driverénél nem írt ki ilyet, de eltávolítottam és töröltettem az illesztőprogramját is.
    Jelenleg egy régi LG L1919S monitorral probálkozom (D-SUB only) de próbáltam már Dell 2216H-n is (ott is D-SUB on).
    Itthon HDMI-vel is próbálgatom a TV-n, ugyanez van most mint írtam.

Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? Ha eltávolítom az intel drivert, akkor a monitor is rendben és általános microsoft videokártya lesz belőle és van kép.

Ui.: BIOS is a legfrissebb.

Szeretném valahogy felvarázsolni a HD graphics drivert és működésre bírni a gépet...

Pls segítsetek mi lehet a megoldás!?

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák