- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Bal0924 #7656 üzenetére
Nekem bár más típusú alaplapom van (B450 Aorus Elite), de ott is hasonló szöveg van a biosnál. Fel is frissítettem 63d-re, és onnantól kezdve kék halál volt a gépen!
Most nem részletezem , de végül kiderült, hogy az új bios a Memóriák XMP profilját nem kezeli megfelelően, és ez okozza a kék halált. Konkrétan a rammok csak alapon voltak hajlandók hiba üzemelni, ahogy XMP profilt állítottam, jött a kék halál.
Végül kapszula ellenére visszaállítottam a 62-es biost, és hiba nélkül megy a gép XMP profillal... -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bal0924 #5052 üzenetére
Megformázod a PD-t Fat32-be , letöltöd a bios-t, és kicsomagolva rámásolod az üres PD-re. Bekötöd direktbe nem hosszabbítóval, restart, egyből nyomhatod is a bios "üdvözlő" képen, a Q Flash , alap esetben END gomb.
Tök véletlen van nálam három kép amikor csináltamVégig megy a % és DONE kész is vagy.
Egyedül a fast és az intact közül nem tudtam melyiket, de maradtam az Intactnél. Az egyik elvileg tartja a régi beállításokat. De amúgy is újra be akartam lőni/megismerni a biosom teljesen. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bal0924 #5007 üzenetére
Defender az elméletileg nem csinálhat ilyet, nekem AVG 2017 van fent. Amióta használom elégedett vagyok.
A mód igazából mindegy. Nem ott kell keresni szerintem.Múltkor említetted, hogy amikor fent voltak az appok jó volt. Tegyél fel mindent tokkal vonóval a Power Management apptól kezdve mindent, hátha. Én felkeresnék egy szakszervizt, ahol műszeresen be tudnak esetleg vizsgálni mindent, villanyszerelő ismerős aki a hálózatot (is) átnézi, bár az ilyen szinten nem kéne gondot okozzon, de áramingadozásból eredő problémát láttam már számítógépen.
Ez ilyen bermuda-háromszög rejtély lassan.
VGA-d melyik gyártó?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bal0924 #5005 üzenetére
Erősen töröm a fejem, hol lehet a gond. Az általad használt programokat kéne átnézni miket teszel fel, miket telepítesz, mik futnak a háttérben. Bármelyik lehet. Norton simán fogja a gépet, és láttam is már ilyen problémát, hogy víruskereső fogta a háttérben az erőforrást.
A lakásba bemenő kábeleket is érdemes átnézni egészen a gépig, és újakat kérni szolgáltatótól.
Én is csináltam már ilyet korábban. Benne van a szolgáltatás árában minden. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bal0924 #5003 üzenetére
OFF
A norton picit tudja fogni a gépet, azóta optimalizáltak elég sokat, és a géped is erős hozzá, de azért egy AVG 2017-et megpróbálnék próbaképp. Nem veszítünk semmit.
SSD is van látom, tehát az is jó pont.OFF
"de mikor a feltöltést tesztelte akkor elő jött a hiba." én nézetnék egy jelet a szolgáltatóval, hogy minden oké e. Telefon és meséld el nekik a jelenséget. Valami az internet és a LAN körül lesz. Vírus ezek szerint nem lehet ami fogja a gépet.OFF
GTX 970-el elégedett vagy erőben? Szoktad figyelni a kihasználtságot valami progival játékok alatt?Én küldenék egy levelet a boltnak ahol vetted, leírnám a pontos hibajelenséget, hogy mit tapasztalok, hogy valami NAGYON nem stimmel a lap működésével részletesen leírva mindent. A Gigabyte supportnak is (válaszolnak mindenképp), és legariztatnám ezt a lapot, mert ilyet nem csinálhat egy alaplap. Ha sikerül akkor az M-es lapot felejtsd el, csak ATX!! Szolgáltatót is mindenképp kérdezd meg, mérjék be a jelet, de ez inkább hardveres gondnak tűnik. Giga oldaláról még tedd fel a LAN drivert azért, hátha jobban szereti.
(Régebbi lesz de nem baj) -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bal0924 #5001 üzenetére
Win10-ben power options menüben tedd át High Perfomance állásba a gépet és nézzük meg úgy mi történik. Ha garis még a lap akkor ezzel a hibajelenséggel meg kéne kérdezni őket.
Le tudnád írni a komplett géped részletesen?
Szerk: HD Sentinel szerint milyen az SSD és HDD kondíciója?
Próbaverzió ingyenes. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bal0924 #4961 üzenetére
Csinálj egy tiszta telepítést, biztos ami biztos Win10 64bit-re. Gyanítom ott a win a ludas valami bekavar.
Elsőre majd minden féle Giga cucc nélkül.
App center se, semmi. Feszek majd legyenek belőve CPU és RAM-ra nézve, más nem kell!Az energia beállításoknál > Start menü > fogaskerék (settings) > System > Power & Sleep > Additional Power settings > Change Plan settings > Change Advanced és a Cpu minimum state legyen 100%
Nézzük meg mit csinál ha a proci azonnal rendelkezésre áll teljes kapacitással. Jobban melegedni nem fog, csak ha dolgozik, ha nincs utilization akkor nincs melóra fogva.//Írd le kérlek a teljes konfigod// részletesen mindent!
Valami ott bekavar ami a háttérben fut.
Start menü > msconfig > (administrator módban indítsd) > Startup > Open task manager és nézzük meg mik indulnak el minden ami felesleges disabled, ha bármi gyanús ismeretlent látsz disabled.Vírus, trójakereső egy darab legyen fent ne több.
Ajánlom: AVG 2017 nagyon jó.Valami fogja a gépet, ilyet nem szabadna csináljon, szerintem egy tiszta telepítés megoldja. Formázd majd a vinyókat is windows telepítés előtt zéróra mindegyiket! (A windows sajátjára gondolok, amit ugye a windows telepítés előtt lehet elvégezni szükség esetén. Ha van a rendszernek fenntartott partíció azt is daráld le. Menjünk biztosra. Elrontani nem fogod ezzel.
Partíciót nem fontos törölni.
(Hasonló jelenség talán van a bányász vírus esetében is amikor terhelgeti, ugrasztja, fogja a gépet)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Bal0924 #4939 üzenetére
Szia
Nekem is H170 van, én is emiatt aggódtam, de feltettem az F22-őt és tökéletes. Jelenleg a kiegészítő appok nélkül használom és minden probléma mentes. Arra figyelj, hogy az intel chipset driverek legyenek fent (új néven) Intel® Chipset Device Software (INF Update Utility). Én csak az Audio vezérlő drivert/programot szedtem a weboldalról semmi mást. Nagyon jó az audio chip ezeken a lapokon!
Az intel mindent feltesz ami a lehető legújabb.Most giga app center nélkül is próbálom, eddig minden stabil és jó.
Én a feszültségeket is beállítottam, hogy ne droppoljon annyit automatán.
(Cpu, Ram)! Nálam windowsban a cpu minimum state is 100% , hogy az alap órajel alá ne menjen. Úgy is terheléstől függően változtatja, de akkor legalább ne 0.800-ról emelje állandóan fel 3ghz fölé.Bios: Aktív legyen 4 mag ne automata, Intel Speed Shift maradhat enabled, HypeThreading (ha van) természetesen enabled. Nekem így stabil jó.
Jó az F22, felteheted nyugodtan.
Win10 64bit. -
-FLY->
őstag
válasz
Bal0924 #4847 üzenetére
Nagyjából 3 közös dolog van ezeknél a gépeknél, amik ezt produkálják. Hálózatnál kiugró érték, mikor beakad, torrent, illetve a win 10. Amit meg lehet próbálni, hálókari driver frissítés, kevés szálon feltöltés, vagy off, illetve a defendert próbaképp lekapcsolni mindenestől. Egyszerre csak egy lépést végrehajtani és kivárni, hogy hoz e változást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged