Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Na ha senki nem rak
Rejtvény -
Gondar
tag
sziasztok!
kicsit furcsa kérésem lenne, még vagy 5 éve láttam egy jó kis filmet, de azóta szinte mindent elfelejtettem róla, cím ,szereplők stb..
Annyira emlékszem, hogy egy vietnámi háborús film volt, ugye az amcsik nagyba lövöldöztek a dzsungelbe. Az egyik karakterre emlékszem egy tábornok volt aki már a második világ háborúba is benne volt. Szidta a hadsereg uj fejlesztésű dolgait M4A1 ^^". Illetve asszem az utolsó 20 percbe csak pisztollyal lőtte a népet.
Tudom kicsit homályos de töbre nem emlékszem valki tudja a címét ? -
csyo
senior tag
én egy mukkot sem értek:-S
mi ez a hatalmas csók?
az egész filmben más nincs is?
-
brownus
veterán
na minnyá kaptok egy közelit
csók vége: [link]
pedig az a női száj... hmm, az egyik legszebb a világon
-
eziskamu
addikt
-
Nippon
őstag
Kéne még kííp...
-
eziskamu
addikt
-
eziskamu
addikt
-
Eagle16
addikt
-
csyo
senior tag
leolo
-
Eagle16
addikt
-
eziskamu
addikt
válasz
Psytróger #33557 üzenetére
Én csak a DX-elést szeretem mint alternatív sport
Amúgy legközelebb a baseballhoz kerültem, és kilencből egyszer sikerült is elütnöm egy lassú labdát. Egy amcsi tanárnő volt nálunk a gimiben. Ő mutatta meg a játékot. Angolt tanított és bár nem nagyon tudott magyarul, de mikor valaki bekiabált a pályán, hogy nab@zdmeg, azt megértette és rendre intette az illetőt. Nekem ennyi közöm van az amcsi sportokhzoz.
-
Psytróger
tag
válasz
eziskamu #33552 üzenetére
Jahh, szerintem én is csak azért ismerem, mert imádom az amerikai focit... A legkeményebb, legösszetettebb, legembertpróbálóbb sport (ez utóbbiról kérdezzétek csak meg kisujjamat
). Amíg nem néztem NFL-t nem nagyon érdekeltek az ilyen filmek, de most (főleg hogy holtszezon van) veszek ki minden hasonlót a tékából
Egyébként nem bonyolultak a szabályok (vagyis igen, mert rengeteg van, de ahhoz hogy megszeresd elég az alapelvekkel tisztába kerülni)
-
Syklas
tag
Nekem pedig segíthetnétek ezzel a film címmel.. Még nagyon régen láttam és talán közületek is valaki.. ( nem könnyű hisz nem egy klasszikus!
)
-
eziskamu
addikt
válasz
Psytróger #33551 üzenetére
Szerintem az a gond, hogy a számunkra ismeretlen baseball és amcsi fociról kilószám ontották a filmeket, és egy újra, mégha politikáról és faji kérdésekről van is szó benne igazából fel se figyelünk.
Igaz az időutazásról is kilószám ontják, de annak már ismerem a szabályait -
eziskamu
addikt
Bakker, akkor mégse láttam.
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
-
B€zs€
tag
Bocsánat csak közbe VOLT-feszten voltam!
-
csyo
senior tag
lesz ma is játék?
-
Ulquiorra
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy feladványom
Íme -
Nippon
őstag
Kellene még kép...
-
B€zs€
tag
-
B€zs€
tag
-
Nippon
őstag
másik kép, esetleg valami +info?
-
Eagle16
addikt
Na akkor egy jó nehezet
-
Nippon
őstag
válasz
Borify Péter #33509 üzenetére
Nem a Két túsz között...
-
Nippon
őstag
Segítek egy kicsit:
Ebből a képből kitalálható, hogy hol játszódik, ha láttátok a filmet, akkor a kocsi sokat elárul...
Az egyik főszereplőt gyakran láthatjátok, valamelyik most futó nyomozós-helyszínelős sorozatban... -
Nippon
őstag
Kérlek:
-
nutworg
újonc
Mégis rakok:
Rejtvénynutworg
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest