Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
Megosztanék egy rövid véleményt a HE400i-röl és focuspad-A párnáról.
Kicsit aggodtam mikor írták hogy a 400i és a Z40 is részletező féltem hogy túl elemző/élettelen lesz de erről szó sincs.
Számomra minden a helyén van a basszust se keveslem a magas sincsen túl tólva .
A részletes de élet teli a meg szólalás remekül átadja a kedvenc metál zenéimből a vadságot/agresszíót.
Nem tudom hogy a Momentdac bele szól-e a hangzásba de szinte ugyan az a karakterisztika mint mikor a Moment+hangfalamról hallgatok zenét.
Mikor fel raktam a focuspad-A párnát elöször kicsit sokaltam a mélyet és a részletek kissé fakultak a többi tartományban .
De mivel nagyon kényelmes volt és pénzt adtam érte nem volt szívem vissza cserélni
Késöbb rájöttem hogy ha normális hangerön hallgatom akkor nagyon kellemes az a kis plusz mély amit ad.
De én abban a pár órában amikor használom álltalában üvöltetem a zenét a fejesen mert ott nem zavarja a szomszédokat.
És azon a hangerőn már kicsit soknak érződik a mély de ez nem a párna sara hanem az én hülyeségem.
Ha valaki esetleg tudna olyan párnát amivel a gyári hang meg maradna de kényelmesebb lenne lehet beruháznék rá.Ja és persze köszönöm bodznak az ajánlást nagyon elégedett vagyok azzal amit kaptam a pénzemért
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest