Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Jó rég volt aktív ez a topik
Feladta a samsonite esernyőm, (automata összecsukós volt, nem lehet összecsukni...) 4 évig bírta, se a szövet nem szakadt, se kereszttartója nem tört, baromira meg voltam vele elégedve.
Na mostan, ajándékba kaptam, 10-13ezret nem szívesen költenék megint esernyőre. Van valami tuti márka/külföldi rendelős, ahonnan lehet jó minőségű esernyőt szerezni normális áron?
-
maross
nagyúr
proba, proba
Szeretnek rendelni paromnak Senz Storm esernyot, ami nagyon tuti szelallo dolog, csak a postakoltséget szeretnem meguszni. Ha erdekel valakit, 2-3an osszeallunk, es ingyen kijon a pk (70eur folott). Valakit erdekel, dobjon egy privit, azt biztos eszreveszem.
-
HXY
addikt
válasz
zsolt19900 #46 üzenetére
Hello!
Igen, full automata.
Nekem kb. 1 évig bírta.
Én is a Samsonite-on gondolkozom.
Hátitáskám már vagy 5 éve megvan, és mintha új lenne! (igaz minden cuccomra vigyázok) -
zsolt19900
őstag
Hello Mindenkinek
Én most keresgéltem és láttam meg ezeket az autómata esernyőket, ezek komolyan teljesen autómatán csukodnak és nyitódnak? vagy hogy van ez?
-
felora:)
tag
vegyük elő az esernyőket, jön a csapadékos monszum időszak.
-
Hawk1979
őstag
Én mindig eldobható esernyőt veszek,tudjátok egyszerhasználatosat.300pénz a piacon,esőben kinyitod,elmész a célállomásodra,és az első kukába dobod a hardware-t.
-
L.T.
tag
Én tavaly vettem egy Doppler gyártmányút. XL-es jól elférek alatta
Teljesen automata nyitás-csukás. -
Whaskes
senior tag
mobil mini sörsátorok témája.
-
Thulcandra
senior tag
Múltkor kelek fel egy csöpp ivászat után, nézem egyik mancsom teli van apró vágásokkal, sebekkel. Mondom ajajj, kinek gyűrtem bele a poharamat az arcába vajon? Aztán leesett a dolog: velem volt az esernyőm, egy szép, kék színű, nem teleszkópos nyelű, jó erős szerkezetű mintapéldány, ami éveken át szolgált hűségesen, a legnagyobb szélben sem adta meg magát.
Nos, azon a bizonyos estén sajnálatos módon ráültem szegényre, amire ő szépen elgörbüldt, erre úgy kiakadtam hogy apró darabokra törtem az egészet, persze szanaszét vagdosta a praclim. Azóta nincs esernyőm. -
Whaskes
senior tag
egyébként a boten anna valameik verzióját hallgatjuk... tucc-tucc-tucc van....
-
Whaskes
senior tag
kicsit nagyobb aktivitást kérek
-
Pötyi
őstag
Vegyél Samsonite ernyőt! Igaz, hogy kissé húzós, kb. 5.000,- Ft a kezdő ára, de tutti nem fordul ki, olyan bivaly aluminium szálakból van összerakva! A végén, az utolsó szakasz pedig üvegszál, így ha beleakad valamibe, akkor se törik el, mert rugalmas! Nekem már a második van, az elsőt sajnos elhagytam, de nagyon megbízható! Erős, nem fordul ki, nem törik se a szál, se a zsanér. Nem is beszélve arról, hogy kinyitni és BECSUKNI is egy gombnyomással lehet -> full auto reverse! Főleg a Reálszisztéma boltjaiban kapható...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem van egy szép összecsukós még az NDK-ban gyártották.
Mindig nálam van, de még húsz év alatt, tán százszor se volt kinyitva. -
Diego!
senior tag
Kéne vennem egy jó kis esernyőt...ezeket az ívelt nyelüeket szeretem mert erősek, a másikat könnyen kifordítja a szél...
-
csapos2
addikt
Hoppá, ez még nyitva van? Akkor leírnám, hogy nekem nincs esernyőm, de ha lenne sem használnám, elvégre vízálló vagyok.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26 #28 üzenetére
nem ide illett
annak története van, de azt nem írjuk inkább le. legalábbis én nem
nekem összecsukható, távol-keleti gyártmányú, 300ft-os ernyőm van. az enyhe szél is kifordítja, tehát minőséginek semmiképp nem nevezhető. de legalább lenni kici, oco. ha tönkremegy, szívfájdalom nélkül fogom kidobni, ezzel is növelve a hulladékhegyeket...
lehet, hogy egyszercsak én is fogok venni egy normálisat. -
Csimoka
tag
én sem szeretem magammal cipelni az ernyőmet, mert nem csukható össze és mindig útban van mindenkinek a buszon..
ráadásul kissé hegyes is a vége
de muszáj, hogy ilyen legyen, mert legalább ez erősebb, mint az összecsukhatósak, és nem fordul ki a szélben....
emlékszik valaki még az olyan gyerek esernyőre, ami ilyen kúp alakú, és átlátszó volt?nekem még olyanom is volt valamikor
mod: ja és egyszer elhagytam az ernyőmet egy vodafone boltban, a szék támlájára akasztva, de szerencsére még fél óra mulva is ott volt, nem nyult hozzá senki....
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
a topik az alkoholgőzös hsz-októl megszabadítva.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
HI!
En vagy 10 eve angliabol hosztam 3 ernyot fillerekert abbol ketto meg a kozlemben van, mindketto kivlao egessegnek orvend:- )))
Amugy nekm ezek akedvenceim amejjekt itt ott proonanm kaptam es meg raadasul jo minoseguak is: Pana-Toyota piros feher /meg hologramos matria vot hozza:- )))/ AMD zold-fekete, BME kek:- )))
udv
neduddki -
Már tegnap este is gondolkodtam a beíráson, de nem tudom, megfér-e itt...
Eléggé nem ''esernyős''
a topik hangvétele..
Én már egy jó ideje igyekszem minőségi esernyőket venni, mert meguntam, h. folyton kidobom a pénzt a középkategóriás gagyikra, amik egy kicsit erősebb szellőtől megadják magukat.
Először egy teflon bevonatú, automata Samsonite esernyőt vettem, amit szerencsésen elhagytam...Azóta egy másik, hasonló ernyőt nyúzok. Teljesen jó, csak egy baj van vele, a hatalmas esőknél átázik...
Viszont eddig mindössze egyszer fordította ki a szél, pedig sokszor voltam erős széllel kísért esőben.
(Azt hallottam, ha befújjuk impregnálóval az ernyőnket, nagyban javíthatunk annak víz elleni védelmén, csak még nem szántam el magamat erre a beavatkozásra.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
ez már a 2. topik, aminek a végére nem én/mi teszünk pontot... ez itt valami bug.
-
Whaskes
senior tag
Megkérnék egy modot hogy javítsa a topic címet a következőre: Nagy esernyős és napernyős topic. Csak VladimirR Aki még nálam is nagyobb köcsög.
kedvérért. köszönöm! lehetőleg ngabor2 javítsa.
-
Topik címének végére nem teszünk pontot!
Kivétel ez alól guga... -
Thrawn
félisten
ngabor2-t sikerült leitatni?
Na, hogy ON is legyek. Én nagyon jól bánok az esernyőimmel (igen, több is van, szám szerint 2 azaz két darab) ugyanis soha nincsenek nálam mikor éppen esik az eső. Ha meg nálam vannak akkor persze nem esik semmi. Ja és húzva csak egy kipróbálás idejéig voltak -
VoDaFoNe
aktív tag
a nevemből is látszik hogy vodafone mániás vagyok de télleg és a reklámból láttam a vodafonos esernyőt. mindennél jobban szeretnék egyet de akárhányszor megkérdeztem valahol mindig csak a fejüket rázták
-
Kazimír
őstag
Nyissunk nyakkendős és cipőfűzős topicokat is! Mert miért is ne..
ON: Nyitott esernyővel - természetesen esőben- ne álljunk nagyfeszültségű vezetékek alá. Igen, ide tartoznak a vasúti villamos felsővezetékek is..
-
KrAt
veterán
Inkább baseball sapka
-
Whaskes
senior tag
Was is das? Achtung! Sehol nem esik semmi eső/hó? kenjétek be az arcotokat! Készítsetek interjút vazze!
Ui: ha van villanykörte(világító körte) akkor van világító alma? Mostantól akkor legyen világító körte!
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
Szülői felügyelet mellet, moderátori engedélyel és nem utolsó sorban saját személyemmel megnyitom e nemes topicot ami az esernyőkről fog szólni. Remélem mindenki tetszését elnyeri.
Fontos: Az alu esernyőkbe belecsap a villám akkor az nem jó. Óvakodjunk a kínai gyártmányú noname hardwerektől. (Ezesetben a hardware=esernyő.) Az esernyő az esőtöl véd meg. Nem szabad víz közelébe engedni mert vizes lesz.(saját tapasztalat.) Én nagy előnybe részesítem a mobil sörsátrakat, amik abban kimerülnek hogy egy esernyő alatt sört iszok.
Az esernyő jellemzése: Előtte hosszú és kemény utána nedves és csepeg.
A frissítések bekerülnek az első hsz.-ba.
Ui: I love umbrella.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest