Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már tegnap este is gondolkodtam a beíráson, de nem tudom, megfér-e itt...
Eléggé nem ''esernyős''
a topik hangvétele..
Én már egy jó ideje igyekszem minőségi esernyőket venni, mert meguntam, h. folyton kidobom a pénzt a középkategóriás gagyikra, amik egy kicsit erősebb szellőtől megadják magukat.
Először egy teflon bevonatú, automata Samsonite esernyőt vettem, amit szerencsésen elhagytam...
Azóta egy másik, hasonló ernyőt nyúzok. Teljesen jó, csak egy baj van vele, a hatalmas esőknél átázik...
Viszont eddig mindössze egyszer fordította ki a szél, pedig sokszor voltam erős széllel kísért esőben.
(Azt hallottam, ha befújjuk impregnálóval az ernyőnket, nagyban javíthatunk annak víz elleni védelmén, csak még nem szántam el magamat erre a beavatkozásra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eléggé nem ''esernyős''
a topik hangvétele..
Azóta egy másik, hasonló ernyőt nyúzok. Teljesen jó, csak egy baj van vele, a hatalmas esőknél átázik...
Viszont eddig mindössze egyszer fordította ki a szél, pedig sokszor voltam erős széllel kísért esőben.