- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
14k + posta a legnagyobb, ha a gyártótól rendeled.
A legnagyobb Shidenkai XSOFT 11,2k + posta.
(A PureTrak Talent itt van ~7k-ból postával.)Nem olcsó, de mint fentebb írtam, az anyagminőség, mint egy kézzel összerakott Rolls-Royce. Teljesen prémium-kategóriás a cucc.
Ha majd úgy alakul, biztos beszerzek egyet - szerintem az XSOFT-os Shidenkai-t. A felülete üveg-szövet hybrid, mégis puha.
Most egy Allsop Raindrop GigaPad XL-em, egy QPAD Gate01 LowSense-em meg egy Razer Mantis Speed-em van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Szövetpadok közül te milyet vennél most?"
L-es Artisan Hayate / Artisan Shidenkai XSOFT - ot vagy PureTrak Talent-et
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Minden kopik és elhasználódik; ilyen formában a kérdés értelmetlen.
Az biztos, hogy egészen tartós darab, bár az újonani beszerezhetősége meglehetősen korlátozott.
Összességében egy jó fUnc paddal szerintem jobban jársz (goto 1. hsz.) - és még az áruk is nagyon barátságos.Nyilván a friss glide-ok a pad élettartamát is növelik, de szerintem egy rendes egeret is kéne venni, ha már prémium padokat használsz.
jaffa 2843: Áh, fölösleges. 10-ből 7 ember el se olvassa a topik címét, amibe ír.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest