Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
directsl
tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
A színhőmérséklettel sajnos csak rontani tudok rajta... Színenként pedig nem állítható a brightness. A monitor amúgy kb. másfél éve lehet nálam, eleinte teljesen rendben volt, ez a probléma idővel, fokozatosan jött elő. Most amikor bekapcsolom a windows logó egy kb világító zöld háttér előtt van, fekete helyett... :-/
-
directsl
tag
Azt mondja meg nekem valaki, mit lehet csinálni egy monitorral, ha konkrétan zöld már a feketéje? Kisüti a szemem a rohadék, alig bírom már nézni. Egy EIZO T965-ről van szó, a fényereje 0%-on van, nyilván lehetne belül tekergetni vhol, csak én nem merem.
-
directsl
tag
Nálam ugyanaz a monitor, ugyanonnan, mint atinak, a jelenség is ugyanez. Igazából úgy néz ki a dolog, ha döntően világos képet kell megjelenítenie, akkor visszavesz a fényerőből, ha sötétet, akkor ráad. Engem annyira nem zavar, és amúgy is elégedett vagyok vele, meg annyira nehéz (36 kg), hogy nem szívesen hurcolászom szervizbe
Ati kollega, ha kiderült, mi ez, azért dobd fel ide a topikba plz! -
directsl
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Pedig azok ottvoltak újkorában is. Vissza se vennék, ha erre hivatkozol, valóban minden Trinitron monitoron ottvannak.
-
directsl
tag
válasz
jodamester
üzenetére
Lehet hát, én 30k-ért vettem 21''-ost, jó darab, bár fél méter mély

-
directsl
tag
Üdv,
szerintetek meg lehet venni egy Eizo t965 monitort 30k-ért? 3.5 éves, 1 hónap garanciával. Papíron borzalmasan jó monitor, de kíváncsi vagyok a véleményetekre! Volna még a makrotexes belinea 108080 23k-ért, 6 hónap garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ati kollega, ha kiderült, mi ez, azért dobd fel ide a topikba plz!