Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
DM-Fan #28651 üzenetére
Nálam a 70D-hez van egy 18-55 STM. Nekem mindig kevés az 55mm.. Mindig tekerném egy kicsit tovább. És nem azért mert lusta vagyok közelebb menni, hanem mert jobban szeretem a nagyobb gyújtótávolságok által adott perspektívát. Ráadásul a nagyobb gyújtótávolsággal a témát is könnyebb "leválasztani" a háttérről. (én erre egy 70-200-at használok)
Mindenképpen a 18-135 STM-et javaslom. Egyszer a fenti okok miatt, másrészt, mert a 18-135-nek fémből van a bajonett csatlakozása, harmadrészt pedig a nagyobb átfogás ellenére szerintem a képminősége jobb, mint a 18-55 STM-nek,
Ha pedig kevés a 135mm, akkor később meg lehet toldani az 55-250 STM-el (ebből csak az újabb STM-et ajánlanám, mert nevetséges áron nyújt nagyon jó képminőséget. SOKKAL jobb, mint a sima IS verzió!)Ha pedig a 18mm alá is szeretnél menni, akkor arra meg ott van a szintén nagyon jó ár/érték arányú 10-18 STM.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest