- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
E94-ből létezik még hosszított, vagy duplatengelyes változat is. Ezekkel sem egyezett meg? Valamikor 2004-2005 körül jöttek az újabb E94-esek, amit először linkeltél. A homlokfal kialakítása olyan volt, mint amit először mutattál, 4 kerek lámpával?
-
ABE
őstag
Scaniának saját ilyen méretű busza az Omni, de ilyen a Volánbusznak sosem volt, ha jól tudom, Magyarországon a Kapos Volánnak van ilyen használt. A Scania alapvetően járóképes alvázakat szállít, az Ikarus EGA-nál is ezekre építettek karosszériákat, Magyarországon (és a Volánbusznál) ilyenekkel találkozhatsz, vagy E94, vagy E95 lehetett szerintem (bár ez utóbbit felismered
). Itt megnézheted a Volánbusz flottáját. E95-öt én is szeretem, máig a kedvencem, bár egyre ritkábban futok vele össze.
-
ABE
őstag
A Mercedes, amit linkeltél, az a Tourismo, ebből több variáns is van évjárattól függően. Ilyesmi méretben Merciből van még a Travego.
Amit keresel busz, az szerintem nem Scania, csak Scania alvázas Ikarus E94, de még a modelfrissítés előttről. A Volánbusznak ezen kívül még az E95-ből volt Scania alvázas busza, ha jól tudom.
-
MaciG
addikt
Látom magam előtt a kis suhancokat akik csak azért köröznek egész nap a busszal, mert ott tudnak netelni...
Mondjuk inkább ilyenekkel legyen tele busz ,mint 65 év feletti emberkékkel, akik ingyé utaznak és nekik a legnagyobbak az elvárásaik, és mindent jobban tudnak ,mint te. Aminap egy hölgy megpróbált kioktatni, hogy milyen messze álljak a szegélytől és ,hogy hogy kell leengedni a buszt... Pedig szerintem ajándék lónak...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest