Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
maross
üzenetére
Egyszer már nekiálltam összeszedni, és az álításomat továbbra is fenntartom:
Eddig szinte az összes havi/choice bundel-el a vásárló járt rosszabbul. Vagyis, fogalmazzunk inkább úgy, hogy az ign+kiadók jártak jobban.

Kivéve, ha hardcore indie rajongó vagy, esetleg egyik játékból sem érdekel a fullos élmény.
-
Vesa
veterán
válasz
maross
üzenetére
?? Kilopom a szemüket? Az árakat ők állapították meg régen is, és most is. Annyiért vettem, amennyiért kínálták. Ezeket az ajánlatokat hasonlítottam össze a jelenelegi, és a pár évvel korábbi árakkal/ajánlatokkal. Milyen lopás? Ha te akcióban vásárolsz valamit, akkor lopsz? Epic logic...
Sose voltam fillérb*szó, ami kell, azt megveszem teljes áron is. Viszont tény, hogy a HB sokkal szarabb mint régen volt, az más kérdés, hogy így is ki lehet fogni jobb címeket, jobb áron. Azonban a hozzászólásom nem erről szólt.
-
reelc
veterán
válasz
maross
üzenetére
Meg azzal, hogy a reklamáló emberek jelentős része évek óta bundlizik, és ezért egyre nehezebb megfelelni az igényeiknek.
Mert legyen olyan ami még nem volt, legyen AAA is benne, és nem jó ha alapjáték, mert máshol a fullos milyen olcsó szokott lenni. Stb. amiket állandóan lehet olvasni mostanában egyesektől.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi