- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #12569 üzenetére
Kb egy hete vettem egy ragnarök dlc-t magamnak, amint kijott a monthly, ket napja pedig steamtol ez jott:
g2a ftw
. Pedig biztos voltam benne, hogy azok szorjak ki olcson, akiknek megvan/nem kell, de persze tevedtem, akadnak ugyeskedok is. irtam a kedves eladonak, sehol semmi valasz, remelem majd jovairjak. Vagy nem persze
. Ugyanakkor vettem ket this strange realm of mine-t is...remelem az nem tunik el. Csak azert emlitem meg, mert ajanlott cucc
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- EVGA 850GQ - hibátlan, tesztelt, teljes szett - eladó!
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - féláron
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest