Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát nem tudom...
Én is bepróbáltam 1-2-3... ilyen bundle-t, de nem jött vissza feltétlen az ára kártyából.
Kis jóindulattal mondjatni, hogy nullára kijött, de akkor is ott a pénz, amennyiért vettem.
Ha nem veszem meg a sok kacatot, hanem félre rakom a pénzt, akkor kb ugyan ott vagyok, csak nincs tele szeméttel a steam könyvtáram. -
bepken
veterán
ez a lényeg
nekem sem azért van tele a könyvtáram minden szeméttel, mert menthetetlen gyűjtögető lennék...sőt, szépen el is vannak rejtve az ilyen címek a könyvtáramból! (az más kérdés, hogy így is marad bőven olyan játék, amivel ugyan szívesen játszanék, de nincs rá időm)
mondjuk egy ideje már nem vettem ilyen pakkot, de nem is olyan régen hármasával jelentkeztem rájuk itt is
de mostanában még kártyázni se nagyon van időm, vagy inkább energiám...viszont nem egy minőségi játékot vettem már ilyen kártyapénzből, amiket természetesen végig is toltam
(az egyetlen hülyeség, amit csináltam, az a legutóbbi sale alkalmával történt, amikor is kitűzőket gyűjtöttem. na annak nem sok értelme volt
kb harmad annyi pénzt tudtam kiszedni a sale kártyák eladásával, mint ha a rendes kártyákat adtam volna el inkább. na azt aláírom, hogy részben kényszeres dolog volt, a szintlépésre játszottam
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest