- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocs a dupláért, már nem lehet szerkeszteni: Az az érzésem, hogy maga az e-mail a szüneteltetésről is félrevezető, vagy már ők sem tudják, hogy melyik havi bundle mikor jelenik meg, de javítsatok ki, ha tévedek. Most kattintottam a pause-ra ismét. E-mail:
"We've paused your Humble Choice subscription for the month and you will not be receiving content for the June 2020 Humble Choice.
The July 2020 Humble Choice will release on August 7, 2020"
Na most: A májusi Choice-ban (ha megnézitek, ott van, May 2020) volt a Jurassic World, XCOM 2 stb., és az májusban jelent meg. A mostani így a júniusi Choice (Supraland, Grid stb.), ami június 5-én jött ki. Tehát a júliusi Choice ma jön, nem augusztus 7-én. Régen a Monthly úgy volt, ahogy írják, mert csak a következő hónap elején fedték fel, hogy mik vannak a bundle-ben. Amikor bevezették a Choice-ot, ez megváltozott, mivel abban a hónapban két bundle is volt így, és azóta ez már nem él. Jól látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 2042
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest