Hirdetés

2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  BKV topik

Hozzászólások

(#32) e-biza


e-biza
(őstag)

bkv: midnig mindenki megáll az ajtoban ez igaz, nem tudom miért van amikor 3-4 megállon keresztül ott állnak.
elfoglalos eset történt már meg velem is, pl átadtam a helyem egy lánynak akinek 20 hátitáska volt a nyakában valoszinüleg vidéki volt és most jött fel, gondoltam én tudok állni ö meg ülljön le, ha vonattal jött akkor is fáraszto az ut. felállok és egy idösebb néni az unokájával lepattant azonnal. aztán a néni 2 megállo után leszállt.
de történt velem pozitiv is, kaptam már helyet úgy hogy a bnömmel 2-es székhez tudjunk ülni. söt láttam már fiatalabb srácot felállni és átadta a helyet 2 kisgyereknek (5-6 éves kislányok) akik nem akartak egymástol messz ülni de nem osztoztak egy helyen :)
egyszer egy néni fel akart szállni a 47esre és annyira sokan voltak hogy mondták a vilirol neki hogy nincs hely. erre azt válaszolta: ''akkor is ezt mondaná ha maga lenne itt?''. az ilyet nem szeretem. látja és megjegyzést tesz. nézzen szét ha nincs akkor pedig szidja azt aki olyan szlogenekkel lett újraválasztva hogy ''mozgásba hozzuk bp-et'' meg ''minden megálloban lesz egy villamos'' <- tlán ez csak a 6osra igaz. milyen jo idoszak volt mikor felturták a Skálát és sokkal sürübben jártak a 4-6os villamosok.

Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  BKV topik
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.