- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness
aktív tag
válasz
applause #719 üzenetére
szia,
mivel regebben volt szo rola, hogy a shuttle egy kulonleges allatfajta. ha nincsen jo kapcsolatod, akkor nem hiszem, hogy ki fogod tudni cserelni a lapot. specko laprol van szo. a CPU kezelesre ket lehetoseged van:
1. veszel egy uj vazat (haz es lap egyben persze tap is van hozza), nem olcso.
2. frissited a bioszt. :-) ez nemikeppen olcsobb.Az intel oldalan olvashatod, hogy az ujabb bioszok a i945G chipszethez tamogatast nyujtanak a C2D procikhoz.
a shutle oldalan nem talaltam meg a SD31 es gepet, de a googlika kidobaj. erdemes rakeresned... sd31P+bios
remelem segitettem
-
gerjus
senior tag
válasz
applause #537 üzenetére
Ahham ertheto a dontes ! En most jol megvagyok ezzel a konfal ez fordulatszamtol fuggoen van a procho de dual mag terheles ritkan van nalam igy nekem is kb annyi mint neked .... szerintem nem eri meg a 950 es sem arban sem teljesitmenyben .... de persze izlesek ,....
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
válasz
applause #535 üzenetére
megjott biza mar vartam ...en is be akartam linkelni mar ma csak meg massal voltam elfoglalva...
regebben azt mondtam hogy ha ez kijon akkor lecserelem de nemtom igazabol nem hiszem hogy van realatisa az enyem eladasanak es nem is akarom mert ez is tobb mint eleg ... latom neked is SD31P d van gondolom te sem valtasz...
Amugy sokat nem tettek hozza be kell latni ... a cpu hutto ua egy az egyben illetve a kartyaolvaso telleg kar hogy kimaradt ... nem lehetne csak a lapot cserelni ?az lenyegesen egyszerubb lenne
-
gerjus
senior tag
válasz
applause #512 üzenetére
Melyik bios van fenn ? nekem az teljesen megvaltoztatta a hofokomat , de en erzesre is kb tudom hogy mikor tul meleg ha a kiomlo nyilas kornyeke erezhetoen meleg akkor altalaban elfelejtettem felrakni a frdulatszamot ...
Amugy teljesen normalis erteket meg aa +/-6-7 fokkal is -
gerjus
senior tag
válasz
applause #506 üzenetére
Hat sokban fuigg szobahottol ezt nem kell mondanom
Low beallitasban 33fokos szobaho melett netezes film dc ez az alapallas melett kb 65 korul tartotta stabil volt vegig ..
XPC toolal szoktam allitgatni mit hogyan es 2000 rpm korul a be es ki venti is ninsen nagy zaja egyaltalan (jo nem egy vizhutes de valamit valamiert ) max terheles is 60 fok korul tetezik
Ezekhez az ertekekhez hozzatartozik hogy bios frissites utan vannak amiben elvileg mar kijavitottak a dual core homersekleteket de en kicsit ugy erzem felulmer mivel volt mar elfelejtettem allitgatni es stabilan 73 fokkot kozolt es orakon at kisem fagyott de mondjuk egy viszonyitasi alap akkor is .
Egy szo mint szaz konnyeden elboldogul vele a zaj meg olyan hogy kinek mi az ingerkuszobe nekem vizem volt elotte de megtudtam szokni konnyeden azt a szintetn amivel meg jatszom is de azt ugysem hallom mert fulhallgato amikor meg nem gamezok kurva halkra lelehet vinni ...
Rovidenennyi ... remelem tudtam segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest