- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
Most ebbe ne menjünk bele, mert szerintem ez nem feltétlen igaz. Állandó lakcím / tartózkodási cím / levelezési cím... Ezek minden országban máshogy értelmezettek. Ugye azt szokták írni, hogy resident vagy akkor nyithatsz, de pl. diák is tud nyitni, aki ideiglenesen van ott (de van címe - nyilván nem állandó), vagy vendégmunkás stb.
N26-nál is úgy van if you live in Germany és if you live outside Germany
Ha német címet adsz meg akkor az IDNow alkalmazással elvileg csak a passportodat kell bemutatni:
ezen dokumentumok elfogadottak
Olvastam, hogy van akinél ez simán átment mailboxde címmel, van akinél pedig beleálltak, hogy Magyarország nem támogatott. Elvileg lakcímkártyát nem kérnekDe úgy látom elég offtopicba megyünk, N26 témában Magyarországról nem lehet jelenleg máshogy regisztrálni, mint valami szürkezónás megoldással (ami nem feltétlen kell, hogy illegális legyen). A kérdés pedig az, hogy hogyan.
-
Gomba
senior tag
A pénzügyi (és pénzügyi IT) szektorban dolgozom 15 éve nem fióki ügyintézőként (nem lebecsülve őket) csak úgy mellékesen, tehát tudom mi a pénzforgalmi szolgáltató és a bank...
A mailbox.de az egy címszolgáltatás. Tehát az alapján neked lesz ott egy levelezési/értesítési címed.
Az állandó cím érdekes téma, mert erre mindig mindenhol mások a szabályozások. Igazából mivel N26 nem elérhető hivatalosan itthonról, akkor egyáltalán miről beszélgetünk?
Amit eddig olvastam: van akinek sikerült mailbox.de-vel itthonról regelnie, van akinek pedig nem. Nem tudom, hogy idő közben a policy változott (és már nem fogadják el a külföldi passportot) vagy valami más.
Ezért kérdezem, hogy aki itthonról használ ilyet hogyan használja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Celeron aranykor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest