- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffaboy
csendes tag
Nekem sem sikerült a regisztráció pedig van bejelentett nemet lakcímem, adószámom stb. A videós azonosításkor Magyarországon tartózkodtam, az operator azt mondta sikeres volt az azonosítás mégis 1 nappal később jött az e-mail hogy nem tudjak megnyitni a számlámat. Írtam a supportnak egy e-mailt, hogy akkor mondják meg mivel igazoljam a német tartózkodásom.
-
miku84
tag
Plusz Ausztriában kér adószámot, aminek az országa meg kell, hogy egyezzen a lakcím országával (tehát az is osztrák).
-
HoTDoG
tag
Miután törölték a félbeszakadt osztrák regisztrációt, kipróbáltam, német címmel továbbra is csak videóhívás van, meg tudom erősíteni. Meg is történt a verifikáció, aztán az app megállt a folyamatban. Nem fogják megnyitni a számlámat, de ezt csak a support-tól tudtam meg. Indoklás nincs, csak hogy az automatikus process nem engedte.
Vagy közrejátszik az osztrák félbeszakadt regisztráció és fennakadtam a rostán, vagy a korábban linkelt cikk alapján korlátozták N26-nál a havonta nyitható számlákat és lehet ehhez van köze.
Szóval úgy néz ki elbúcsúzunk egymástól, pedig továbbra is a legjobb online banknak tartom (mert ez valóban bank, valódi biztosítással), különösen most, hogy ismét emelni fogják a bankolás költségét Magyarországon. -
HoTDoG
tag
válasz
szabi__memo #23 üzenetére
Ausztria esetében személyi/útlevél fotó, illetve helymeghatározás. Videó nem.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szabi__memo #23 üzenetére
Próbáld ki német címmel, hátha ott még mindig engedi!
(pár hete legalábbis nem volt gond vele)
2-3 perc az egész videóhívásos azonosítás, néhány egyszerű és jól érthető kérdéssel (ráadásul a német cím ellenére helyből, kérdés nélkül angolul. Nálam volt egy enyhe görög akcentusa a lánynak, de az utolsó szóig teljesen érthető volt), saját és személyi kártya fotózással.Az egyetlen nyűg, h a BT headsetet nem engedi használni az alkalmazás, csak a telefon kihangosítóját, ezért vmi csöndes szoba kell hozzá.
-
HoTDoG
tag
válasz
szabi__memo #21 üzenetére
De, gond. Ezért adsz meg külföldi címet, olyan országban ahol jelen vannak. Ez 4 éve sem volt kérdés. Mint ahogy az sem, hogy a megadott cím csak a kártya postázásáig érdekes.
A standard (ingyenes) csomaghoz már virtuális kártyát adnak, amit ugyanúgy be tudsz tenni apple pay-be, stb. Szóval ez már nem gond. -
HoTDoG
tag
-
HoTDoG
tag
UP!
Szigorodtak a regisztráció feltételei. Továbbra is lehet magyar állampolgárként, magyar adózóként regisztrálni, a lényeg, hogy az engedélyezett eurozona tagországok valamelyikében kell megadni a címet. Amivel nehezítették, hogy a validáció során használt mobilkészülék helymeghatározóját be kell kapcsolni. Amennyiben az nem a megadott országban van éppen, úgy a számlát nem nyitják meg. Tehát érdemes egy oszták túra alkalmára időzíteni.
Még így is az egyik legjobb EUR bankszámla, 100e EUR német OBA biztosítással, nulla költséggel, alap virtuális kártyával. Viszont nagyobb összeg tárolására már ez sem ideális, mert 50e EUR felett már deposit fee-t számolnak fel. -
kzs
tag
Masik topikban merült fel, de itt vannak a szakik:
N26 tud-e fogadni forintban érkezö atutalast, illetve milyen arfolyamon valtja at az érkezö pénzt? (az tiszta, hogy csak EUR-ban vezetik a szamlat)
A legtöbb neobanknal ugy latom, csak a szamla pénznemében (jellemzöen EUR) fogadjak a beérkezö pénzt - kivéve ugyebar Revolut, ahol ugyanaz a szamlaszam fogad mindenfélét -
zagloba
aktív tag
Gondolom azért kell a német cím, mert oda postázzák a kártyát!
-
Gomba
senior tag
Most ebbe ne menjünk bele, mert szerintem ez nem feltétlen igaz. Állandó lakcím / tartózkodási cím / levelezési cím... Ezek minden országban máshogy értelmezettek. Ugye azt szokták írni, hogy resident vagy akkor nyithatsz, de pl. diák is tud nyitni, aki ideiglenesen van ott (de van címe - nyilván nem állandó), vagy vendégmunkás stb.
N26-nál is úgy van if you live in Germany és if you live outside Germany
Ha német címet adsz meg akkor az IDNow alkalmazással elvileg csak a passportodat kell bemutatni:
ezen dokumentumok elfogadottak
Olvastam, hogy van akinél ez simán átment mailboxde címmel, van akinél pedig beleálltak, hogy Magyarország nem támogatott. Elvileg lakcímkártyát nem kérnekDe úgy látom elég offtopicba megyünk, N26 témában Magyarországról nem lehet jelenleg máshogy regisztrálni, mint valami szürkezónás megoldással (ami nem feltétlen kell, hogy illegális legyen). A kérdés pedig az, hogy hogyan.
-
Gomba
senior tag
A pénzügyi (és pénzügyi IT) szektorban dolgozom 15 éve nem fióki ügyintézőként (nem lebecsülve őket) csak úgy mellékesen, tehát tudom mi a pénzforgalmi szolgáltató és a bank...
A mailbox.de az egy címszolgáltatás. Tehát az alapján neked lesz ott egy levelezési/értesítési címed.
Az állandó cím érdekes téma, mert erre mindig mindenhol mások a szabályozások. Igazából mivel N26 nem elérhető hivatalosan itthonról, akkor egyáltalán miről beszélgetünk?
Amit eddig olvastam: van akinek sikerült mailbox.de-vel itthonról regelnie, van akinek pedig nem. Nem tudom, hogy idő közben a policy változott (és már nem fogadják el a külföldi passportot) vagy valami más.
Ezért kérdezem, hogy aki itthonról használ ilyet hogyan használja? -
nimmrody
tag
Számlanyitásnál: [link]
Egyszerű, gyors.
-
nimmrody
tag
válasz
szabi__memo #2 üzenetére
Igen erre én is. Úgy tudom idén mindenképp nyitni akarnak.
-
szabi__memo
nagyúr
Kíváncsi leszek én arra a hamarosanra.
Egyébként nagyon jó lenne, már próbáltam többször is reggelni de sajnos tényleg külföldi cím kell hozzá -
nimmrody
tag
A NUMBER 26 egy online, csak digitális és mobil alapú bankszámla, amely számlát és bankkártyát kínál. A vállalat a német Wirecard Bankkal partnerséget kötött az ügyfelek pénzeszközeinek fedezésére, míg a számlákat a Német Betétbiztosítási Alap biztosította. Ezenkívül a felhasználók költségeinek automatikus kategorizálását és az Euro övezetben díjmentes készpénzfelvételt és kifizetéseket nyújta szolgáltatásként.
A N26 teljes értékű bankszámlát ad európai betétvédelmi garanciákkal. A bankon belüli átutalások azonnal megtörténnek, a többi része pedig a szokott határidőkkel működik. A cég MasterCard bankkártyákat ad ügyfeleinek. A cég előnye, hogy a versenytársakkal szemben az Apple Pay és a Google Pay is kezeli az N26 kártyáit. A NUMBER26 nem számol fel számlavezetési díjat, a letétbe helyezett pénzeszközök után kamatot kap. A vállalat a MoneyBeam platformon keresztül peer-to-peer (P2P) lehetőséget is kínál.
Magyarországon hivatalosan jelenleg még nem elérhető, (2019 02.) viszont külföldi lakcimre postázva, oda nyitva, magyar állampolgárnak is lehetséges. Külön igéretet tettek, hogy elérhetőek lesznek nálunk is hamarosan.
A fórum célja összehozni azokat az embereket akiknek már van ilyen számla vagy szeretnének, és a témáról mindent kivesézni..
Hivatalos oldal: [link]
Számla nyitás leirása (angolul) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G DS/Ingyen posta/ ajándèk gyári Samsung PD adapter!(256GB)
- 4db pótszíj Xiaomi Mi Band 3/4-hez
- MFM szalagkábel garnitúra és MFM csatolós mobil rack ,Logitech MK850 billentyűzet
- ASRock B760M-ITX/D4 WIFI, 23 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- Samsung 980 1TB M2 NVMe SSD, 47 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest