Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sk8erPeter #1047 üzenetére
Nem tudom mi az a "gizdulás".
Nem tudom mit nem sikerült feldolgozni azon, hogy én szeretem pl .a konzolt. Elnézésedet kérem ezért.
Tippem szerint te big data kezelés, data mining megoldásokra gondolsz, ami kicsit másik műfaj, szvsz.
De azt még mindig nem értem ,hogy miért kell besértődni, hogy történetesen számomra felesleges, amit te konkrétan szeretsz használni.
Használd, senki nem írta, h ne tedd. Én meg nem használom, remélem ezt meg tudod emészteni. -
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #1047 üzenetére
Akkor szerinted hogyan kapcsolnak össze mondjuk több mint 100 táblát, mikre tippelsz?
Hol létezik olyan, hogy 100 táblát kell joinolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest