Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #1052 üzenetére
Nekem egyáltalán nem baj, hogy számodra nem lenne hasznos, amit én szeretnék használni, ne értsd félre szándékosan.
De Te se próbáld beállítani hülyeségnek azt, ami meg számomra elvárás/igény, és van olyan open source, ingyenes program, ami ezt biztosítja. Nem mondom egyáltalán, hogy a phpMyAdmin az teljesen jó, mert azon is bőven van mit csiszolni, és nem vagyok oda érte, de biztosít egy csomó olyan lehetőséget, amit sajna még nem találtam meg ingyenes asztali kliensekben MySQL-hez, és itt a topicban többen is a MySQL Workbench-et hozták ki győztesnek a phpMyAdmin kontra MySQL Workbench párbajban, én pedig konkrétan erre a témára fókuszáltam - nem pedig arra, hogy neked vagy nekem mi az egyéni preferenciám. Próbáltam kiemelni, hogy jelenlegi állapotában miért tud kevesebbet szerintem sok szempontból a MySQL Workbench. Sajnos ezt sikerült elterelned olyan irányba, hogy szerinted amit én szeretnék, az kvázi pitiáner hülyeség, és emiatt ne erőltessem már, hogy kevesebbet tud a MySQL Workbench. Mást tud a kettő, de olyan dolgokban kevesebbet tud utóbbi, ami nálam pl. gyakran felmerülő igény (pl. tömörített dumpból importálni pár klikkre).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Chrome
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest