Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"user letrehozas, komplett elore konfiguralt jogosultsag szintekkel van. "
Hol?
Csak gyorsan végigkattintgattam, simán lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de én nem találtam."Tomoritett fajl import nem tudom van-e alapbol, de nem tudom miert akkora gond ez."
Nem értem a kérdést. Hogyhogy miért gond? Ha egy tömörített dumpot akarok importálni, akkor már hogyne lenne gond?
Ha phpMyAdminban meg tudták oldani, nem igazán értem, itt miért nem. De már a felvetésedet sem igazán látom be, hogy miért ne lenne gond."A grafikus query osszeallitot meg hagyjuk mar, elhiszen, h lehet vele jot jatszani, de azon tul..."
Azontúl is nagyon hasznos, sokszor jóval gyorsabb, mint kézzel megírni egy rohadt komplex query-t. A gyakorlatban is vettem már hasznát pl. dbForge-nál, amikor tényleg nagyon sok táblát kellett összekapcsolni egy számtalan paramétert, beállítást összekapcsoló query-hez.
Gondolom azért mondod, hogy csak játékra jó, mert nem volt még olyan igény, amire hasznát vehetted volna. Ettől még nem kell ilyen szélsőséges kijelentést tenni, mert számolhatnál azzal is, hogy nincs igazad. Még mindig jobb egy elég jól összepakolt, rohadt nagy query-t átírni pár helyen, mint kézzel, hibákkal lepötyögni a teljeset mindenféle segítség nélkül.
Talán ha kipróbálnád egyszer...
(#977) lakisoft : OK.

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kompakt vízhűtés
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha phpMyAdminban meg tudták oldani, nem igazán értem, itt miért nem. De már a felvetésedet sem igazán látom be, hogy miért ne lenne gond.