- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
3 mező 3 keresés? Szerintem ez nem darabra megy, mivel szövegben keresel... hogy az három mezőre van szétosztva egymás mellé vagy egyben van, mindkét esetben ugyan annyi szöveget kell betölteni, és ugyan annyit kell átnéznie hozzá ...de sonar jól mondja, csinálsz egy próbát, és kiderül
...viszont ha megcsinálod, majd írd be az eredményt, kíváncsi vagyok
( értem, hogy te a 3 cellás megoldásnál beírod OR-ral, és az szemre olyan, mintha háromszor annyi munka lenne a MySQL számára, de nem hinném, hogy ennyire "buta" lenne a MySQL motor, hogy így is hajtja végre, hanem betölti azt a három egymás melletti mezőt, ami esélyes, hogy fizikailag is egymás mellett lesz, és végignézi a szöveget az első találatig, ez pedig szerintem a mérhetetlen különbség tartományába fog esni )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest