- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spanish007
csendes tag
A gépem képernyőjén van / volt / van / volt 2db világító pixel....
Beragadnak 1 hónapra , aztán eltűnnek,majd ismételten beragadnak,majd megint eltűnnek!
Valakinek valami tipp?Hali
-
Spanish007
csendes tag
válasz
this is life #2658 üzenetére
3 játékot próbáltam idáig ki,és mindegyikkel probléma volt...
Fast Five HD , NFS Most Wanted , NFS Hot Pursuit....
Továbbá sajnálatos módon én is erősítem a pixelhibás készülékkel rendelkezők táborát....
2 kis piros pont bukkant fel a képernyőn. A gépet az MMben vettem, és amikor észrevettem a hibát,jeleztem is feléjük,erre az a válasz jött,hogy semmit se tudnak vele csinálni,mert arra nem terjed ki a garancia...WTF? -
Spanish007
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni!
Van egy 808DCC gépem,és elég sok játékban grafikai hibákat tapasztalok...
pl [link]Van közöttetek olyan aki tapasztalt már hasonlót? No meg van erre valamiféle megoldás?
Jelenleg Gadmei rom fut a gépen.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest